Žetveni pun Mjesec 1.10.2020.


Utjecaj će najviše osjetiti Ovnovi i Vage!

Foto: pixabay.com

Puni Mjesec događa se u znaku Ovna pa je vrijeme da se okrene nova stranica i napravi nešto novo. Žetveni puni Mjesec je jedan od najjačih punih Mjeseca u cijeloj godini, a svakako je najveći i najsjajniji, a također je u konjunkciji s Hironom – velikim iscjeliteljem. Ne zaboravite se okupati u njegovoj svjetlosti i sjaju i time napuniti svoje energetske centre i moći vatrenom snagom Ovna.

Žetveni puni Mjesec je jedan od najjačih punih Mjeseca u cijeloj godini, a svakako je najveći i najsjajniji. To je puni Mjesec koji je najbliži jesenskoj ravnodnevnici i tada izlazi oko pola sata ranije nego što bi inače izašao, te je najbliže zemljinom horizontu.

Radi blizine horizontu čini se ogromnim, blistavim i veličanstvenim, a ima i specifičnu narančastu sjajnu boju. Žetveni Mjesec pada uvijek ili u znak Riba, ili u znak Ovna. No ove godine nas očekuje u znaku Ovna, u četvrtak, 01.10.2020. godine.

Zbog svog velikog sjaja, zračenja i blizine Zemlji ima ogromnu jačinu, utjecaj i astrološki značaj. Kao što mu i samo ime kaže, žetven je, dakle on daje plodove našeg rada i truda. Ono što smo zasijali sad je vrijeme da se ostvari.

Razmislimo što smo najviše željeli proteklih mjeseci i u što smo uložili najviše truda, te na dan punog Mjeseca još jednom ponovimo želje i pošaljimo ih univerzumu na ostvarenje.

Pošto se ovaj puni Mjesec događa u znaku Ovna, vrijeme je da se okrene nova stranica i napravi nešto novo, nešto što do sad nismo napravili.

Možemo razmisliti što bismo željeli da se promijeni u našem životu, a nismo se prije usudili, pa iskoristimo ovu energiju Ovna za hrabrost, snagu i odvažnost u krčenju novih puteva.

Budući da se događa na 9,08 stupnju Ovna neće mu naškoditi negativan aspekt Marsa u Ovnu sa Saturnom i Plutonom, jer su oni na udaljenijim stupnjevima. Tako da prepreka nema.

Ovaj Žetveni Mjesec je u konjunkciji s Hironom – velikim iscjeliteljem koji vida rane tamo gdje smo nevini, bez naše krivnje, povrijeđeni. Tako da možemo očekivati iscjeljenje starih povreda, pogotovo onih emotivnih.

Utjecaj ovog Mjeseca najviše će osjetiti Ovnovi i Vage.

Najzahtjevniji će biti za Rakove i Jarce.

Najpozitivnije će utjecati na Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake.

Također, njegov će utjecaj jako osjetiti oni koji imaju neku osobnu planetu – Mjesec, Merkur, Veneru ili Mars, kao i podznak ili MC oko 10. stupnja Ovna ili Vage.

I, ako bude radi vremenskih prilika Mjesec vidljiv, ne zaboravite se okupati u njegovoj svjetlosti i sjaju i time napuniti svoje energetske centre i moći vatrenom snagom Ovna.

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *