Vrijeme za ljubav i uspjeh…


Mars donosi velike prilike do 24.05.!

Foto: pixabay.com

Strast, posvećenost i ambicioznost će biti pojačane. Idealan je trenutak za početak novog posla ili promjene u karijeri. Igrat ćete karte života na sve ili ništa, a glavni savjet je da ne žurite, već da idete ka svojim ciljevima prirodnim tempom.

Trigon Marsa i Saturna dogodio se 21.03.2021. godine i Mars, planet akcije, motivacije i hrabrosti, prelazi svoje granice i pomaže nam da otpustimo sve što nas blokira.

Utjecaj ovog aspekta osjećat ćemo do 24.05. – strast, posvećenost i ambicioznost će biti pojačane. Imate liderske osobine i nadahnuti ste energijom uspjeha, zato je ovo idealan period da se posvetite projektima o kojima odavno razmišljate.

Nevjerojatan trud i disciplina olakšat će vam putovanje ka ispunjenu ciljeva. U vama je moćna energija koju trebate kanalizirati i usmjeriti na ono što najviše želite.

Sada gradite temelje za uspješne djelatnosti u budućnosti. Potencijali su veliki, a jedna stvar je ključna – uspješno kontrolirate negativne emocije.

Idealan je trenutak za početak novog posla ili promjene u karijeri. Planiranje vam ide od ruke, a najviše uspjeha imat će osobe koje se bave financijama, marketingom i tehnologijom. Vi kontrolirate svaku situaciju na polju karijere, a ne vanjske okolnosti.

Ovaj aspekt donosi i pozitivan pomak na ljubavnom planu, naročito kod osoba koje su vezi.

Obnavlja se bliskost s partnerom. Vrlo ste karizmatični i slobodni – kao što Mars prelazi granice svojih mogućnosti, tako ćete i vi nadići određene blokade.

Sretne zvijezde pratit će i slobodne znakove Zodijaka, jer postoji šansa da započnete novu romansu. Zračite jedinstvenom energijom i izuzetno ste privlačni, ali i otvoreni za razgovor.

Ipak, ove veze zbog strastvenosti i naleta emocija možda neće biti dobre za duže staze.

To ne znači da treba odustati, već da obratite pažnju na znakove ljubavi i svoje srce otvorite samo za ljude koji to zaista zaslužuju.

Ova strastvena energija Marsa vladat će našom sudbinom sve do 24.05.!

Igrat ćete karte života na sve ili ništa, a glavni savjet je da ne žurite, već da idete ka svojim ciljevima prirodnim tempom.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *