Vladavina Ovna magičan je period za sve (od 21.03. do 21.04.)


Idemo naprijed ka svojim snovima i vizijama…

Foto: pixabay.com

Sunce u Ovnu će donijeti odlučnost i osjećaj da možemo učiniti sve što hoćemo. Vatrena energija Ovna daje nam vjetar u leđa i motivira nas da idemo naprijed ka svojim snovima i vizijama. Očekuje vas nevjerojatna karizma, sjajna aura i divna energija – u vama se budi istinski vođa koji zna kako da nešto učini za sebe i svoju budućnost promjeni najbolje! Vraćamo se svojim željama i potrebama i idemo u susret osobnom uspjehu.

Vladavina Ovna, odnosno ulazak Sunca u prvi znak Zodijaka, od 21.03., u svima nama probudit će vatru. Energija postaje intenzivnija, a u zraku su posebne vibracije.

Početak vladavine Ovna nagovještava veliki novi početak i val promjena, ističu astrolozi.

Ulazak Sunca u Ovna je početak astrološke nove godine, jer je Sunce prošlo kroz svih 12 znakova i sada je ponovo na početku, u prvom znaku Zodijaka.

Sunce u Ovnu će donijeti odlučnost i osjećaj da možemo učiniti sve što hoćemo. Vatrena energija Ovna daje nam vjetar u leđa i motivira nas da idemo naprijed ka svojim snovima i vizijama.

Budite kreativni, napravite popis obaveza i probudite motivaciju u vama – budite spremni da ostvarite željeno.

Astrološki promatrano, sezona Ovna je velika stvar, jer se u nama obnavlja sunčeva energija i imamo šansu da istražimo svoje potencijale, talente i sposobnosti, te da ih iskoristimo za svoje dobro.

Ovo je uzbudljivo vrijeme samootkrivanja, a to će naročito pozitivno utjecati na Blizance, Lavove i Jarce.

U periodu Riba bili smo suočeni sa snažnim emocijama i pomalo zbunjeni, ali vladavina Ovna nam donosi svijest i jasnoću. Vraćamo se svojim željama i potrebama i idemo u susret osobnom uspjehu.

Ovan je snažan vatreni znak kojeg odlikuje pojačano samopouzdanje i samopoštovanje. Ponekad se Ovnovi smatraju suviše natjecateljski nastrojeni i pomalo sebični.

Ali, sada nam je zaista potrebno da ostavimo potrebe drugih na stranu i posvetimo se svojim željama i ciljevima.

U periodu Riba imali smo pojačanu empatiju i više smo se bavili drugima nego sobom – ovo je trenutak da se situacija promijeni i da se posvetite njegovanju svoje duše.

Očekuje vas nevjerojatna karizma, sjajna aura i divna energija – u vama se budi istinski vođa koji zna kako da nešto učini za sebe i svoju budućnost promjeni najbolje!

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *