Foto: pixabay.com

Direktna Venera je početak moćnog ljubavnog života. Mnogi će ponovo izgraditi osjećaj bliskosti, ali neki će osvijestiti i potpuno drugačiju stranu!

Jesu li se vaši ljubavni planovi ostvarili? Zar vam ne izgleda da je ljubav pomalo usporila svoj tok u posljednje vrijeme?

Glavna odgovorna za ljubavnu blokadu može biti retrogradna Venera – planet ljubavi i novca. Sreća je što se njen retrogradni hod upravo završio, a kada je Venera direktna, možemo bar malo odahnuti po pitanju ljubavi.

Retrogradni period svu energiju kanalizira ka unutra – morate se suočiti sa svojim unutrašnjim bićem. Zato mnogi astrolozi preporučuju da tijekom retrogradnih faza planeta razmislimo, pročistimo svoje misli i ponovo otvorimo temu nekih odluka i odgovornosti. Zato ćemo u narednim danima, kada je kraj retrogradne Venere, shvatiti koliko smo zapravo u prethodnih 40 dana naučili važnih lekcija.

 

Retrogradna Venera ima tendenciju da nas podsjeti na probleme iz prošlosti, jer se kreće unazad ka svojoj orbiti. Moguće je da smo sreli neke bivše ljubavi, dobili poziv od osobe iz prošlosti koji nikako nismo očekivali ili su nas pekle neke stare rane na duši.

Sukob prošlosti u sadašnjosti u fazi retrogradne Venere naučio nas je nešto veliko – da moramo okrenuti novi list života i prošlost zauvijek ostaviti iza sebe.

Kada Venera krene direktno, prva dobrobit je bolja komunikacija s partnerom. Svi problemi bit će iznijeti, a zajedno ćete ih željeti riješiti na miran način i unaprijediti svoj odnos. Sada točno primjećujete svoje greške i priznajete ih pred partnerom.

Spremni ste ljubav staviti ispred ega i tvrdoglavosti. Vrijeme je da počnete da slažete slagalicu vaše ljubavi. Dio po dio i kompletna i jasna slika bit će pred vama. Slijedi zaista bezbrižan romantični period.

Stekli ste strpljenje, empatiju i vještinu aktivnog slušanja. Radite na tome da postanete bolji partner i otvoreno pokazujete emocije.

Počinjete formirati nove, zdrave granice u emotivnom odnosu. Direktna Venera je početak moćnog ljubavnog života. Mnogi će ponovo izgraditi osjećaj bliskosti, ali neki će osvijestiti i potpuno drugačiju stranu.

Odnosi koji su se tijekom retrogradne faze Venere pokazali kao neodrživi u budućnosti, moguće je da će početkom 7. mjeseca biti prekinuti. Kada se to dogodi, budite sigurni u svoju odluku, stvarajte prostor za bolje odnose u budućnosti i veze koje odgovaraju osobi koja ste duhovnim rastom postali.

lovesensa.rs