Venera u Ribama donosi najromantičniji period u 2021.


Posebna iznenađenja očekuju slobodna srca!

Foto: pixabay.com

Venera u ovom vodenom znaku (od 25. veljače/februara do 21. ožujka/marta) iznosi sve naše emocije na površinu i daje nam hrabrost da se suočimo s njima i pokažemo ih. Dodatni emocionalni naboj donijet će i patuljasta planeta Cerera koja ulazi u znak Ovna samo par dana prije nego što Venera pristupi Ribama. Spoj ova dva aspekta podržava nas u prilagođavanju prirodnim ritmovima života, ali nas i pita – što smo spremni žrtvovati za ostvarenje romantičnih snova?

Kada Venera, planet ljubavi, ljepote i obilja uđe u znak Riba, sve u ljubavi postane uzvišenije, a našim životom zavlada jedna nova romantična atmosfera.

Venera u Ribama donosi duboku i duhovnu ljubav – onu koja je više od volim te, više od čežnje i erotske energije. Simbol je nesebične ljubavi, a njen tranzit navodi nas da tragamo za istinskim ljubavnim doživljajem koji nas potiče na rast i pronalazak vlastite svrhe.

Probudit će se naša romantična strana i potreba da unaprijedimo ljubavni odnos. Ulagat ćemo u odnose koji su zaista vrijedni, a otpustit ćemo ono što nam više ne donosi radost.

Znak Riba prikazan je kao dvije ribe koje su stalno u pokretu, u krugu, kretanju i označavaju dubinske osjećaje. Venera u ovom vodenom znaku iznosi sve naše emocije na površinu i daje nam hrabrost da se suočimo s njima i pokažemo ih.

Dodatni emocionalni naboj donijet će i patuljasta planeta Cerera koja ulazi u znak Ovna samo par dana prije nego što Venera pristupi Ribama. Spoj ova dva aspekta podržava nas u prilagođavanju prirodnim ritmovima života, ali nas i pita – što smo spremni žrtvovati za ostvarenje romantičnih snova?

Ta žrtva predstavlja oslobađanje od unutrašnjih strahova, vlastitih uvjerenja i blokada, odnosno donosi veliko oslobađanje osjećaja koje smo dugo skrivali u sebi.

Bit ćete hrabri i odlučni u svojim ljubavnim namjerama. Zato je Venera u Ribama dobar tranzit za slobodna srca. Ona vam donosi snagu da pokažete osjećaje osobi do koje vam je stalo, da jasno predstavite svoje planove u ljubavi – bez strahova od odbacivanja.

Za zauzeta srca Venera u Ribama je pokazivanje naklonosti, obnavljanje bliskosti i energija koja nas motivira da partneru pokažemo koliko nam je važan.

Zahvalnost je tajna sretnih ljubavi, a Venera u Ribama u nama budi taj osjećaj. Bit ćete jedno drugom zahvalni za sve što ste učinili i ponovo ćete se podsjetiti zašto je važno da cijenite osobu koja čini drugi dio vašeg srca.

Sve što trebate napraviti za sreću je da slušate svoj unutrašnji glas. Jedna od ljepših stvari kod Venere u Ribama je razvijena empatija i uzimanje uloga anđela čuvara kada je ljubav i partnerski odnos u pitanju.

Ipak, kao i svaki aspekt, Venera u Ribama ima svoju manu, a to je sklonost ka idealizaciji i iluziji. U ljubavi nikada nije sve crno i bijelo, već obojeno raznim nijansama. Ali sada smo skloni da zalutamo u fantaziji, idealiziramo partnera, a onda doživimo razočaranje i neispunjena očekivanja.

Još jedna negativna strana su bijele laži. Venera u Ribama želi izbjeći povrjeđivanje drugih, a onda je sklona da se koristi “nevinim lažima”, ali kraj ovog putovanja donijet će istinu na vidjelo. Kada čarobni prah oslabi, istina dolazi kao hladan tuš. Zato je važno izbjeći neistinu u partnerskim odnosima.

Pustite da vas ljubav obuzme – prepustite se tom valu divne energije koja lagano teče!

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *