Venera u Ovnu do 14.04.21.


Ovim znakovima proljeće će udariti u glavu!

Foto: pixabay.com

Venera je iz bajkovitih i romantičnih Riba ušla u Marsov znak, u strastvenog i vatrenog Ovna. Ovo je muški znak u kojem je Venera u izgonu, jer njime vlada ratnik i osvajač. U ovom periodu svaka žena može ojačati zdravu dominaciju, autoritet, snagu, vodstvo. Pogotovo je dobar period za žene koje se ne osjećaju snažnima i koje su u žrtvi, da se povežu sa svojom moći i čvrstinom, te preuzmu konce u svoje ruke.

Venera je iz bajkovitih i romantičnih Riba ušla u Marsov znak, u strastvenog i vatrenog Ovna. Ovo je muški znak u kojem je Venera u izgonu, jer njime vlada ratnik i osvajač.

Ova Venera nagle je naravi, ima brze i ishitrene reakcije s puno strasti. Lako je zaljubljiva i lako zapaljiva, ali jednako tako se brzo naljuti i ohladi. Da bi ju se držalo vrelom mora postojati stalna strast i uzbuđenje, ne voli mlake i dosadne ljude.

Također ne podnosi dvosmislenost, zavaravanja, laži i pretvaranja, možda će ju od svega upravo ovo najviše odbiti. Kad voli, čini to duboko i iskreno, srčano, s potpunom predanošću.

Kao i svaki Ovan, voli osvajati, zavoditi, dominirati i voditi glavnu riječ, biti prva i najbolja. Čvrsta je i nesalomljiva, hrabra i smjela, a nakon poraza se brzo oporavi i krene dalje.

Često se Veneru u Ovnu prikazuje kao ženu u vojsci, policiji ili sportu. Građa joj je gipka, vitka i sportska, a izražavanje i pokazivanje smjelo, izravno i otvoreno.

Ne skriva svoj seksipil i senzualnost, te mora paziti da ne postane previše napadna. Često je na meti ljudi koji se vole svađati i natjecati pa iako, za razliku od Marsa, svađa i natjecanje nije Venerina prirodna pozicija, mora ulaziti u konflikte i nadmetanja.

Kod muškaraca Venera prikazuje kakve žene vole pa će muškarci s Venerom u Ovnu voljeti upravo takve smjele, jake i nesalomljive žene. To su zapravo žene koje mogu podnijeti samo najjači muškarci, dok slabićima ovdje nema mjesta.

U ovom periodu svaka žena može ojačati zdravu dominaciju, autoritet, snagu, vodstvo. Pogotovo je dobar period za žene koje se ne osjećaju snažnima i koje su u žrtvi, da se povežu sa svojom moći i čvrstinom, te preuzmu konce u svoje ruke.

Muškarce će u ovom periodu privlačiti jake i smjele žene, palit će ih domine, a oni koji to ne mogu podnijeti htjet će ući u konflikte s njima.

Razdoblje Ovna i Venere u Ovnu najbolje je za Ovnove, Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake (kao i one koji imaju naglašen neki od tih znakova).

Ovim znakovima proljeće će udariti u glavu i probuditi vatru i život.

Rakovima, Jarcima i Vagama (i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova) ovo je nepovoljno razdoblje.

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *