Venera u Lavu: Vrijeme je za ljubav!


Ako dosad niste bili baš odvažni kada je riječ o ljubavnom životu, sada imate podršku svemira…

Vatromet

Ulaskom Venere u znak Lava 13. lipnja 2018. godine, dvije snažne energije stvaraju nove ljubavne prilike sve do 9. srpnja, dokad Venera ostaje u Lavu. Venera, planet ljubavi i žudnje, u kombinaciji s neustrašivom energijom Lava, napravit će vatromet u ljubavi.

Ako ste sami, sada je pravo vrijeme da pokažete hrabrost i odvažnost. Lav i Venera daju nam do znanja da je vrijeme da zaboravimo oprez i osvarimo vezu o kakvoj sanjamo. Izađite u svijet i osvojite srce osobe o kojoj maštate.

Romantika i entuzijazam

Ako ste u vezi, sada je pravo vrijeme da izrazite svoje skrivene želje i odnos odvedete na višu razinu. Vrijeme je za romantične geste jer Veneri u Lavu nijedan čin nije pretjeran.

Uživate s partnerom u romantičnim večerama uz svijeće, jagodama s čokoladom i promatranju zvijezda. Vrijeme je i za zabavu, eksperimentiranje i najvažnije, uživanje s partnerom.

Zapamtite, iznad svega ostanite entuzijast u ljubavi. I Lav i Venera vrlo su pozitivni, a kada su u kombinaciji, njihova je snaga dovoljna da zavrti vaš ljubavni svijet.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *