Venera u Lavu pod napadima Urana


Ti nisi nečiji izbor, ti si šansa koja je dana drugome

Foto: pixabay.com

Venera u Lavu ovih dana nalazi se pod napadima Urana. Neke se vrijednosti preispituju, veze, odnosi, vjera u sebe. Neki šavovi pucaju. Negdje u ranama koje te bole i dalje sjajiš najsjajnije. Jer nikad nitko neće smaknuti tog vladara. U tebi je.

Venera u Lavu ovih dana nalazi se pod napadima Urana. Koliko ste puta sakupljali sebe? Sastavljali se? Tron u tebi kao da se drma.

Sa svih strana napadaju nesigurnosti. Lome se koplja baš o tvoje temelje. Osjećaš nervozu. Žarenje. Grebanje. Drhtanje tijela. Vrištanja. Onaj osjećaj puknuća i raspadanja.

Kao da ćeš se razletjeti u tisuće komadića. A, to tako nije nalik tebi.  Koja oduvijek znaš tko si. Koja si radila na tome da postaneš to što si danas. To gubljenje snage. Taj osjećaj nemoći. Te sumnje.

To prebiranje po sebi koje radiš, tražeći sve što možda nije dobro. To nije tvoje. Tuđe je. Kao testovi. Upitnici koje ni ne rješavaš. Kao nagomilana jeka tuđih glasova u tvojoj glavi koja odzvanja bol.

Neke se vrijednosti preispituju ovih dana. Kao i veze. Odnosi. Vjera u sebe. Samopouzdanje.

Ljubav. Uspjeh. Strast. Neki šavovi pucaju. Na najjače. I šiješ se. Uporno. Borbeno. Strašno. Divlje. Ne odustaješ. Ne pokoravaš se. Ne pristaješ na nepristajanja.

Zaslužuješ najbolje. I dok se tako sakupljaš iznova. Bez predaha. Neobranjivo.

Znaj: Negdje u ranama koje te bole i dalje sjajiš najsjajnije. Jer nikad nitko neće smaknuti tog vladara. U tebi je.

Zapamti: ti nisi nečiji izbor, ti si šansa koja je dana drugome.

Sanja Paraminski

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *