Venera u Biku od 14.04. do 08.05.21.


Prognoze za sve znakove Zodijaka…

Foto: pixabay.com

Mnoge osobe će dosta vremena posvetiti stjecanju materijalnih dobara. Sada je sigurno da možete privlačiti suprotni spol, jer šarm, lijepo ponašanje i izgled vam stoje na raspolaganju. Moguće su nesvakidašnje i neobične veze, kako emotivne tako i prijateljske, poslovne. Kod pojedinih osoba su mogući nagli, iznenadni prekidi u vezama ili odnosima.

Kako je Venera vladar Bika onda je ona u svojoj kući. Bik je zemljani znak pa tako ova Venera voli sigurnost, stabilnost, da je u harmoniji sa svojim partnerom. Izražena su sva čulna uživanja, od hrane, pića, slatkiša… Ova Venera je po prirodi ustrajna, voli luksuz i uživanja u izuzetno elegantnom okruženju.

Mnoge osobe će dosta vremena posvetiti stjecanju materijalnih dobara. Sada je sigurno da možete privlačiti suprotni spol, jer šarm, lijepo ponašanje i izgled vam stoje na raspolaganju. Venera će biti u konjunkciji s Uranom 23.04. i to može mnogima donijeti razna iznenađenja, samovoljnost, blistavost i genijalnosti.

Moguće su nesvakidašnje i neobične veze, kako emotivne tako i prijateljske, poslovne. Kod pojedinih osoba su mogući nagli, iznenadni prekidi u vezama ili odnosima. Kako će i Mjesec iz Djevice biti u trigonu s Venerom i Uranom onda se mogu događati vrlo bitni pregovori, dogovori i mnoge pozitivne promjene kada su veze, grupe i timski rad u pitanju.

Moguća su sva nova udruživanja, povezivanja i pokretanja novih poslova i emotivnih događanja. Zatim Venera pravi kvadrat sa Saturnom 25.04. i trigon s Mjesecom iz Vage, što nam daje s jedne strane zahlađenje emocija ili nekih dogovora, a s druge strane Mjesec pravi trigon sa Saturnom pa možete imati neku brigu i teža razmišljanja.

Preuzimanje veće i ozbiljne odgovornosti na poslu ili u privatnom životu. Zatim 27.04. Venera i Merkur su u konjunkciji, što je vrlo povoljno, gdje se sreću komunikacija uma s planetom ljubavi, što nam daje da budemo na pravom mjestu u pravo vrijeme i kažemo prave stvari.

U nastavku 03.05. Venera pravi sekstil s Neptunom pa možete rješavati uspješno neke probleme, dok će vas intuicija voditi ka produhovljenim i romantičnim putem. U nastavku Venera pravi trigon s Plutonom 06.05., što nam daje veliku moć u ljubavi dok su osjećaji jako duboki.

Mnoge osobe se mogu zaljubiti fatalno na prvi pogled. I na kraju, 08.05. Venera je u kvadratu s Jupiterom pa pripazite na financije, emotivne avanture, sklonosti pretjerivanju, uživanju u svemu.

Što Vama može donijeti Venera iz Bika?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama će Venera tranzitirati kroz vaše drugo polje, što može tražiti emotivnu i materijalnu sigurnost. Zanimaju vas osobe koje vam odgovaraju i koje su vam interesantne, jer vi ne podnosite monotoniju već se uvijek treba nešto novo događati.

Mnogi Ovnovi u ovom periodu dobivaju poklone, dok će slobodne osobe imati dosta poziva za izlaske. Iskoristite kada vam se pojavi neka osoba iznenada za ljubav. Pojedini Ovnovi imaju želju za flertom i poklonima za svoje voljene partnere.

BIK

Dragi Bikovi, vama vaša Venera donosi u prvom polju želju da izgledate bolje. Vi sada možete privući ljubav na prvi pogled. Pojedini Bikovi razmišljaju stalno o simpatijama i šalju im poruke što je vrlo pozitivno.

Zauzeti Bikovi mogu ponovo doživjeti da se partner zaljubi u vas kao sa početka upoznavanja. Naglašene su velike strasti i uživanja s partnerom. Ako ste imali nesređenu vezu  sada se može promijeniti i učvrstiti.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas Venera tranzitira kroz vaše dvanaesto polje i nosi sa sobom ljubavno povlačenje sa partnerom ili ljubavnu tajnu. Sada su otvorena uživanja duševna i tjelesna. Osjećate da je osoba pored vas jedina i prava. Iskazuje se mašta i radi podsvijest pa bi mogli otvoriti svoju dušu partneru kojeg vide svojom srodnom dušom.

Moguće da je partner nedostižan i mističan. Svakako da je ljubav s duhovnom, mističnom osobom vrlo aktivna. Bili vi zauzeti ili slobodni slijedi vam duhovna, neobična, mistična i pomalo tajnovita ljubav.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem jedanaestom polju, što je naklonjeno za druženja, prijateljstvo i društveni život. Sada je moguće da se brkaju prijateljstva i ljubav. Ljubav se događa preko prijatelja ili zaljubljivanje u prijatelja. Koliko god ste na neki način očekivali ipak će vam djelovati iznenađujuće i prebrzo.

U iščekivanju od prije vi ste i pustili kada ste vidjeli da ne ide, a sada vas iznenada pokreće. Ljubav je sigurna, iako taj netko može biti poseban i pomalo čudan nesvakidašnji. Zaljubljujete se. Zauzete osobe će doživjeti preporod i osvježenje u vezi ili braku.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj tranzit Venere kreće u vašem desetom polju što pokreće vašu karijeru i profesiju pa poslovni plan može doživjeti procvat nakon dužeg perioda. Naklonost je sasvim sigurna i odobrenje da se krene naprijed. Od svojih šefova i nadređenih osoba možete imati simpatije i poneki flert.

Ljubavne veze mogu biti preko posla, s nadređenom osobom. Moguće je da doživite da se suprotni spol natječe tko će vam se više dodvoriti. Zauzeti Lavovi mogu očekivati da ih partner ugodno iznenadi, udijeli kompliment i neke poklone. Ima Lavova kojima je dosta svega pa se mogu otisnuti i krenuti nekim novim životnim putem gdje ih čeka uspjeh na poslu i karijeri.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem devetom polju gdje će vam biti otvorena mnoga vrata i mogućnosti koje vam daju sreću. Nove prilike i novi putevi se otvaraju sa svih strana što trebate iskoristiti. Pojedine Djevice mogu upoznati svoju ljubav u inozemstvu koja je skroz drugačija od nje.

Moguće je da prepoznate neku filozofiju koju i vi imate. Mogućnosti su velike da bude neki predavač, profesor. Zauzete Djevice odbacuju težinu i osjećaju se lako i lijepo jer dobivate više razumijevanja i podrške od partnera. S partnerom gradite novu budućnost.

VAGA

Drage Vage, vama ovaj tranzit Venere ide kroz vaše osmo polje pa možete osjetiti neki vid olakšanja. Pojačava se vaš magnetičnost dok neke stvari transformirate i krećete novim tokovima kao feniks iz pepela. Vi možete vašim pogledom i magnetizmom privući partnere koji imaju neku duboku tajnu. Moguće da je ta osoba duhovna , da ima moć liječenja pa čak da ima tajna znanja.

Ovo je škorpionsko polje pa ipak budite oprezni prilikom upoznavanja. Moguće je da dobijete nasljedstvo, nečiju podršku ili da posudite novac. Strast je izražena na početku veze, a poslije ide razmišljanje što dalje. Zauzete Vage mogu imati veću ljubav, podršku od partnera, novac ili neku imovinu. Najbolje bi bilo da se ova energija iskoristi u intimu i strasti nego u ljubomori.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem sedmom polju pa imate potrebu za druženje s partnerima bili oni poslovni ili emotivni. Sada nije vrijeme da samujete. Ovaj tranzit Venere može vam donijeti srodnu dušu i pravu ljubav na duži vremenski period. Nikako u ovom periodu nećete biti sami.

Vaš partner može biti neki umjetnik, pravnik koji će se iznenada pojaviti. Ako vam u početku nešto nije jasno ili vam se ne sviđa ipak dajte sebi neko vrijeme i razmislite, ne odbacujte brzopleto. Zauzete osobe mogu planirati zaruke ili brak, gdje su pred njima lijepe i sretne okolnosti s puno ljubavi i strasti.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas ovaj tranzit Venere ide kroz vaše šesto polje pa se ljubav može događati na poslu ili preko poslovnih partnera. Kako je to polje Djevice onda vi skenirate i sve do sitnih detalja analizirate. Kod vas se iskazuje energija Djevice pa kako vam ništa ne promiče, vi sada možete biti u centru pažnje, gdje ljudi od vas traže savjete za pomoć, mišljenja, analiziranja.

Vas je teško osvojiti  i zadovoljiti pa ipak vam se događa ljubav. Zauzete osobe će ugađati svom partneru iako vi morate uvijek nešto i prigovoriti. Svakako da dolazi ljepši period za vas u ljubavi. Kako je ovo polje zdravlja, onda je potrebno da budete umjereni u hrani i piću.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je tranzit Venere kroz vaše peto polje što je odlično za ljubav pa ako ste zauzeti onda imate lijep i skladan odnos s partnerom. Sreća je uključila uživanje u razmjenama nježnosti, poklona dok sve odiše vašom sretnom ljubavi. Ako ste imali disbalans u odnosu, onda Venera sve dovodi u balans i harmoniju.

Neka nova ljubav se budi u vama i partneru. Kako je ovo i polje djece, onda možete harmonizirati i još dublje povezati vaš odnos. Slobodni Jarci mogu na sportskim događanjima, proslavama i zabavnim druženjima upoznati partnera. Sigurno je da vas lakoća u komunikaciji može povezati s ljubavnim partnerom. Sigurno upoznajete osobu u ljubavi.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se ova Venera događa u vašem četvrtom polju, što je vezano za dom, obitelj pa sada možete uređivati svoj dom i više se posvetiti obitelji. Moguće je da imate goste u svom domu. Naglašena je osjetljivost, a na nekom obiteljskom okupljanju možete upoznati potencijalnog partnera preko rođaka ili prijatelja.

Sigurno je da se razumijete preko pogleda, dok je romantika prisutna obostrano. Zauzeti Vodenjaci sa svojim partnerom uživaju u kućnoj atmosferi . Više vremena provodite s partnerom, uz neko lijepo piće i grickalice uživajte u gledanju filmova. Pojedini Vodenjaci mogu se odlučiti na veliki korak i dogovoriti se s partnerom da žive zajedno poslije duže veze.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem trećem polju pa možete svojim šarmom privlačiti mnoge osobe. Mnoge Ribe će simpatizirati više osoba pa se nikako ne mogu odlučiti koju odabrati. Moguće su i paralelne veze uslijed vaše neodlučnosti, jer vam se nešto sviđa kod jednog partnera i nešto kod drugog.

Slobodne Ribe mogu na kraćem putu upoznati interesantnu osobu ili u susjedstvu, a moguće je da je upoznate i preko poznanika. Ta osoba može biti poznata i vrlo elokventna. Mogu se iznenada javljati događanja i druženja. Zauzete Ribe se mogu usklađivati sa svojim partnerom i on vas može na lijep način ponovo zavesti. Nema potrebe da upadate u stres i da brinete, samo uživajte.

Sretno u svemu, a najviše u ljubavi!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *