Foto: pixabay.com

Venera je u Biku od 15.05. do 09.06. Venera i Uran će kombinirati svoje energije za to vrijeme. Uran je odvažan i pojačat će snagu Venere i učiniti je najjačom između 15. i 25.5. Postanite cjeloviti i autentični dok Venera u Biku izlijeva svoju energiju na vas.

Venera vlada i Vagom i Bikom, tako da je zadovoljna što se vraća u svoj dom.

Venera u Biku donosi bogatstvo ljubavi i ljepote. Donosi sve vrste pozitivnih stvari u našem polju financija, vanjsku i unutarnju ljepotu i okružuje nas najboljim stvarima u životu.

Kada je Venera u Biku, usklađuje naše unutarnje strane s vanjskim svijetom, osobito u smislu radosti i ljepote. Osjetite mjesto na kojem se nalazite i budite sretni – nosite svoju najbolju odjeću i idite tamo gdje najviše volite. Pogledajte oko sebe, jeste li okruženi radošću ili okrutnim sjećanjima? Vrijeme je za čišćenje nereda.

Venera će željeti da budete sretni sa sobom, da vam bude ugodno u vlastitoj koži. Istinska udobnost može se pojaviti samo ako odustanete od mjerenja vašeg samopoštovanja materijalnim stvarima.

Udobnost bi trebala doći iznutra. Dakle, budite sretni iznutra. Planeti će vam pomoći očistiti vaše unutarnje i vanjsko sebstvo tako da postanete sveobuhvatnija i samouvjerenija osoba, piše Conscious reminder.

Uran je u Biku od ožujka/marta i tu je nakon 80 godina. Venera i Uran će kombinirati svoje energije za to vrijeme. Uran će ostati do 2026. godine, dok će Venera izaći do 9. lipnja/juna. Vratit će se sljedeće godine. Uran je odvažan i pojačat će snagu Venere i učiniti je najjačom, između 15. i 25. svibnja/maja.

Počnite tražiti unutar sebe i pretražujte svjetlo vodstva. Možda prije niste primijetili ovo svjetlo, ali sada je mnogo izraženije. Samo se trebate opustiti  učiniti da vam bude ugodno.

Uran i Venera ne vole maske – više se ne morate pretvarati. Za sram i mržnju nema mjesta ovdje. Samo sjajite i budite ono što jesi. Vaše fizičko tijelo i mentalno stanje su jedno – ne dopustite da samokritika ili društveni sudovi odlučuju što je dobro za vas.

Ljepota je uvijek bila u oku promatrača. Vaš tjelesni izgled ne bi trebao odlučivati ​​hoćete li voljeti sebe ili ne. Zapamtite, dobivanje na težini ili gubitak težine ne bi trebao biti pokazatelj trebate li voljeti sebe ili ne. Standardi ljepote i moda uvijek su nam govorili da se moramo uklopiti u neki specifični standard ljepote.

Ali tijekom tog poravnanja, kada Uran i Venera kombiniraju svoju energiju, bit ćemo više u ljubavi prema sebi.

Zapamtite, nesigurnost će vas samo ubiti. Svijet ima način da se hrani vašom nesigurnošću. Želi da vam bude neugodno zbog izgleda i tijela kako bi vam mogli prodati svoje proizvode za ljepotu ili vas učiniti manje sigurnima od sebe.

Svijet želi da ste slabi, a ne ambiciozni. Ako uistinu možete ustaliti sigurnost u vašem umu i duši, nitko vas ne može zaustaviti. Postajete najsnažnija i najhrabrija osoba prisutna na zemlji – prvak. Dakle, nemojte se skrivati.

Obucite se i izađite na ulicu. Hodajte samouvjereno. Ne opterećujte se svojim izgledom. Venera i Uran će uvijek biti tamo, podržavajući vas. Vi samo trebate prihvatiti energiju i krenuti zajedno s njom.

Postanite cjeloviti i autentični dok Venera u Biku izlijeva svoju energiju na vas.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić