Venera u Biku (do 09.05.)


Događaji dolaze nama!

Foto: pixabay.com

Iz vatrenog Ovna, Venera je ušla u senzualnog Bika. Donijet će mnogo kreativnosti, stvaralaštva, plodnosti, osvještavanje vlastitih talenata i umjetničkih djela. Skladnih veza neće nedostajati. Venera neće raditi neugodne aspekte s drugim planetima, osim krajem travnja/aprila sa Saturnom, ali pošto su oboje dobro postavljeni, ovo će donijeti samo manje zastoje. Ovo razdoblje Venere u Biku, najbolje će biti za Bikove, Djevice i Jarce, kao i za Rakove i Ribe.

Iz vatrenog Ovna, Venera je ušla u senzualnog Bika. Venera je vladarica Bika i ovdje će ispoljiti ono najbolje od sebe i ovog znaka. Donijet će mnogo kreativnosti, stvaralaštva, plodnosti, osvještavanje vlastitih talenata i umjetničkih djela.

Također, ona vlada međuljudskim odnosima, partnerstvom i ljubavlju pa skladnih veza neće nedostajati. Vladarica je novca, a Bik voli novac pa u ovom razdoblju možemo očekivati poboljšanje financijske situacije. Isto tako možemo učiniti život komfornijim.

Venera u Biku je kraljica hedonizma tako da nas u ovom razdoblju čeka puno dobre kuhinje, fine hrane, profinjenih pića. Također ona je vladarica ljepote pa ćemo se uljepšavati, oblačiti i presvlačiti, paziti na vanjski izgled. To je tako s Venerom u Biku jer ona želi privući ljude i dopasti se.

Za razliku od prethodnog razdoblja Venere u Ovnu gdje je ona bila odlučan lovac i uzimala stvari u svoje ruke, sad stvari i događaji dolaze nama.

Ne moramo se pretjerano truditi oko ničeg, samo se lijepo dotjerati, nasmiješiti i prilike dolaze same. Osobe koje natalno imaju Veneru u Biku magnetično su privlačni drugim ljudima, mogu od drugih dobiti sve što požele.

Venera u Biku voli senzualnost i seks, ali ništa naglo i na brzinu, već polako s puno dodira i osjeta. Ovo je vrijeme za kupovinu donjeg rublja i svega što naglašava erotičnost.

Boja Bika je zelena i smaragdno zelena, čakra grlena i srčana, a kamen smaragd, malahit, avanturin, žad i drugi kristali zelene boje.

Pošto se Venera voli kititi i voli luksuz možemo si priuštiti i nakit od nekog od ovog kamenja. A takav nakit možemo programirati i nositi svjesno za ostvarenje onoga čime Venera vlada u ovom razdoblju – otvaranje srčane i grlene čakre, ljubav, ljepota, plodnost, erotika, kreativnost, umjetnost, talent, financije.

Venera i Bik vole prirodu i cvijeće pa treba u stan unositi puno sobnog bilja, cvijeća, a također posaditi vrt ili urediti biljkama balkon.

Ovo razdoblje Venere u Biku, najbolje će biti za Bikove, Djevice i Jarce, kao i za Rakove i Ribe (i one koji imaju naglašene neke do tih znakova).

Venera neće raditi neugodne aspekte s drugim planetima, osim krajem travnja/aprila sa Saturnom, ali pošto su oboje dobro postavljeni, ovo će donijeti samo manje zastoje.

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *