Venera tranzitira kroz Djevicu do 28.10.2020.


Horoskop po znakovima za ljubav i financije dok Venera tranzitira kroz Djevicu do 28.10.

Foto: pixabay.com

Sredinom mjeseca Merkur kreće u retrogradni hod, a Venera pravi opoziciju s Neptunom iz Riba. Mlad Mjesec je 16.10. što zasigurno može donijeti razotkrivanje tajne, razočarenje i novi početak, veselje, sreću i povoljne okolnosti. Od 20.10. Venera će praviti lijepe aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom što nam može podariti veselje, ugodna događanja i dobre financijske i poslovne prilike. Venera – Pluton između ostalog donosi i velike apetite u uživanjima.

Venera u Djevici je u padu zaokupljena detaljima do te mjere da analizira sitnice gdje se gubi svaka spontanost. Proračunata i pomalo hladna Djevica ne daje Veneri bujne osjećaje, može se događati da neke osobe proračunato uđu u emotivnu vezu ili poslovno partnerstvo, gdje se mjeri i važe, koliko se dobiva toliko se i daje. Ni manje ni više.

Oko 10.10. Venera će praviti trigon s Uranom iz Bika i sekstil s Merkurom iz Škorpiona koji je u opoziciji s Uranom pa mnoge osobe mogu očekivati iznenadne simpatične žive atmosfere, strasti, ekspanziju emocija, dok opozicija može donijeti napetosti zbog nepredviđenog iznenadnog događaja.

Sredinom mjeseca Merkur kreće u retrogradni hod, a Venera pravi opoziciju s Neptunom iz Riba i mlad Mjesec se događa 16.10., što zasigurno može donijeti neko razotkrivanje tajne, da neka laž izađe na vidjelo dana, razočarenje i novi početak s mladim Mjesecom, veselje, sreću i povoljne okolnosti.

Od 20.10. Venera će praviti lijepe aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom što nam može podariti veselje uz razum, dobra i ugodna događanja, lijepe osjećaje i dobre financijske i poslovne prilike. Venera – Pluton između ostalog donosi i velike apetite u svim životnim uživanjima.

Ako vam je u osobnom horoskopu negativno aspektirana Venera, onda umjesto da budete povučeni i stidljivi, vi možete biti opsjednuti seksom ili umjesto da budete vrijedni vi budete lijeni i skloni nekim nelegalnim poslovima. Dobar položaj Venere može dati dobrog liječnika, medicinskog tehničara, nutricionistu i općenito daje interes za zdravlje i higijenu života.

Više ste spremni dijeliti posao ili inteligentne razgovore nego da se dajete emotivno dok imate dobre odnose s prijateljima i suradnicima.

Venerin utjecaj za svaki znak i podznak dok tranzitira kroz Djevicu:

OVAN

Dragi Ovnovi, iako ste vi brzopleti, sada bi vam mogla biti više izražena logika kada su ljubav i novac u pitanju. Sada budite oprezniji, jer je Venera u padu pa na vrhu ljubavnog i poslovnog aspekta nisu najbolje mogućnosti.

Pojedini Ovnovi se mogu osjećati oslabljeno i kao da im se ugasio magnetizam pa izbjegavate druženja. Preporučuje se da izbjegnete sve vidove kritiziranja i sitnih rasprava koje su u većini slučajeva nebitne.

BIK

Dragi Bikovi, vaš ljubavni život je jako bitan ovog mjeseca i polje djece je također naglašeno. Ako ste sami sada trebate iskoristiti ovaj mjesec, veliki zemljani trigon za emotivni i društveni život.

Veliku magiju i opijenost ljubavi širi još Jupiter i Pluton koji podržavaju Veneru pa bi mnogi Bikovi mogli ozakoniti svoju ljubav. Mnoge pozivnice mogu biti na razne zabave pa treba da uživate. Velike prilike na sve strane vam se nude pa ih iskoristite.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama tranzit Venere kroz Djevicu donosi da više ljubavi i posvećenosti bude u vašoj kući i s obitelji. Sada je vrijeme da što više vremena provedete s voljenom osobom i napunite baterije za posao koji je pred vama.

Pojedini Blizanci mogu doći do ideje da s partnerom pokrenu neki novi posao oko sredine mjeseca. Slobodni Blizanci bi mogli upoznati ljubav u svom okruženju i gdje izlaze. Ne žurite neka se poznanstvo polako razvija i sve ide svojim tokom dok ne preraste u nešto više i dublje.

RAK

Dragi Rakovi, vama Venera tranzitira kroz vaše treće polje komunikacije, rodbine, braće, sestara, prometa, susjedstva i u tim sferama možete biti dopadljivi i da se želite družiti i putovati.

Moguće je da pojedini Rakovi budu suzdržani u pokazivanju emocija pa čak i stidljivi. Ako ste imali nekih nesporazuma ili svađa, sada je pravo vrijeme da to razumno razriješite i da se pomirite.

LAV

Dragi Lavovi, vama ovaj tranzit Venere prolazi kroz vaše drugo polje, a kako je Djevica suzdržana, sada se mogu događati neki preokreti po pitanju novca. Ovo može biti dosta realan i dobar signal za zaradu i novac.

Pojedini Lavovi mogu dobiti povišicu i da im nadređeni budu naklonjeni. Svakako trebate završiti sve dogovore i financijske transakcije dok Merkur ne krene retrogradno od 14.10. Venera u Djevici je stidljiva pa se oslobodite stida.

DJEVICA

Drage Djevice, veliku sreću vam skoro do kraja mjeseca donosi Venera . Što god pomislite vi sada možete riješiti u ovom mjesecu. Novac i ljubav su u vašim rukama dok vaša karizma sva vrata otvara.

Veliki zemljani trigon s uplivom Venere u vašem znaku vama donosi prosperitet u ljubavi i poslu pa možete ovog puta očekivati veće priljeve novca koje niste očekivali.

VAGA

Drage Vage, vaša vladarica Venera će tranzitirati kroz vaše dvanaesto polje pa se možete pokrenuti kada je duhovnost u pitanju i poboljšati mnoge stvari u životu. Samo se ne preporučuje da zauzimate kritički stav prema drugim ljudima.

Nitko nije savršen pa ni vi niste i nemojte se ljutiti na druge. Sada vam može pomoći da se osamite i popričate sa sobom i svojim emocijama koje vas mogu vratiti u prošlost. Duhovnim putem možete pronaći odgovore.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama će Venera tranzitirati kroz vaše jedanaesto polje gdje možete provoditi lijepo vrijeme s prijateljima i družiti se s osobama koje su moćne, što vam može donijeti i ljubav. Pojedine osobe mogu imati podršku obitelji za voljenu osobu i vašu vezu.

Zauzete osobe mogle bi pretjerati s analizom partnera i mogu imati mnogo sitnih zamjerki. Ne radite to, već unesite harmoniju i ljubav u vašu vezu. Mnogi Škorpioni mogu biti sretni.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama Venera tranzitira kroz polje karijere pa na tom aspektu može doći do jako dobrih poteza u karijeri. Kako Venera pravi s Plutonom i Jupiterom trigon, onda vi možete imati lijepe financijske priljeve.

Sada možete reorganizirati neke poslove i uočiti neke svoje nedostatke pa se pozabavite s njima i pokušajte sve dovesti u red i efikasnost.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem devetom polju gdje može biti dinamičan period. Čudni osjećaji su ispred vas koji mogu biti pomiješani sa strastima i strahovima. Iako neke stvari izgledaju logično, sada nije vrijeme da pokrećete nešto novo.

Zauzeti Jarci trebaju raščistiti između posla i voljene osobe pa kada dođete kući, posvetite se partneru, a posao ostavite. Slobodne osobe mogu doživjeti neko lijepo, romantično iznenađenje. Moguće je da u početku ne krene, ali vaša upornost osvaja, jer imate intuiciju da je dobra osoba za vas.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama Venera tranzitira kroz vaše osmo polje intime, novca koji nije vaš, transformacije i još mnogih moćnih energija. Kako Venera pravi veliki zemljani trigon onda vi možete imati pomoć da plasirate neke stvari što se tiče usluga ili proizvodnje.

Mnogi Vodenjaci sada mogu imati podršku obitelji, što je vrlo bitno. Transformacije su sigurne i ne upuštajte se u rizične poslove od 14.10.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se tranzit Venere događa u vašem sedmom polju, što vam donosi dosta erotičnosti, a kod pojedinih i suzdržanosti. Kako je Djevica dosta rezervirana, vi ne trebate gušiti svoju strast i stidjeti se pokazati emocije.

Slobodne Ribe mogu upoznati sjajnog partnera, stoga ne budite zatvoreni već pokažite svoje samopouzdanje. Nikako ne radite nešto na silu.

Sretno u svemu, a najviše u ljubavi!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *