Foto: pixabay.com

26.8. imamo zanimljiv aspekt na nebu, aspekt koji vodi u pretjerivanja svake vrste. Bit ćemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, vezama sa zauzetim osobama. Tu su i zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi, s pokrićem ili bez. Jupiter i Venera simboliziraju i užitke svake vrste. Pretjerivati i prekomjerno uživati možemo i u hrani i u piću. A tome svemu reći NE definitivno neće biti opcija.

Jupiter simbolizira veliku sreću i obilje, a Venera isto to, ali u manjem formatu. I kada se nađu u situaciji kao sada, da svatko od njih dvoje vuče na svoju stranu (opozicija) – eto „belaja“.

Ovako udruženi potiču u nama mišljenje i osjećaj da možemo i zaslužujemo i bolje i više. Da je trava u susjednom dvorištu zelenija, a voćka slađa.

Tako oni u vezama mogu poželjeti nešto „slađe“. A nakon što aspekt prođe – može im ostati gorak okus u ustima.

Oni koji su sami vrlo lako bi mogli precijeniti udvarača i potom ostati razočarani. Ili iskorišteni.

A svi zajedno bit ćemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, vezama sa zauzetim osobama…

I Jupiter i Venera osim ljubavi nose simboliku i materijalnih vrijednosti i novaca u našim životima.

 

Zato nam slijedi period pretjerivanja i na financijskom planu. Zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi s pokrićem ili bez.

I Jupiter i Venera simboliziraju i užitke svake vrste. Tako da pretjerivati i prekomjerno uživati možemo i u hrani i u piću. A tome svemu reći NE definitivno neće biti opcija.

Jedino oni koji dugo čekaju da im se netko iz prošlosti javi mogli bi imati svojih pet minuta. Naime Jupiter je retrogradan, u karmičkom znaku je i s aktivacijom mjesečevih čvorova mogli bi dočekati poziv, poruku ili viđenje s bivšima.

Konačan ishod ovisi o osobnom horoskopu ali svakako ne ponavljati greške iz prošlosti. Zaboraviti na ljubomoru, posesivnost, kontrolu i sukobe ! U protivnom, opet slijedi zahlađenje, udaljavanje i raskid.

Astrologija Pallas, Facebook