Venera kvadrat Pluton…


Fatalne veze, intenzivna energija!

Foto: pixabay.com

Venera kvadrat Pluton je veliki pritisak na ljubavni život, veze i brakove. Pokušajte izbjeći nametanje moći, kontrolu, manipulaciju i agresiju svake vrste. Od ljubavi do mržnje kratak je put, a upravo ova energija vodi tim putem!

Venera kvadrat Pluton, 15.11., 20:42 h egzaktno

Što reći?! Venera je ljubav, djevojka, ljepota, užitak, uživanje, sreća… Suprotstavljena energijom kvadrata  strašnom bogu podzemlja Plutonu.

Pluton je sve duboko potisnuto i zakopano u čovjeku. Kroz genetiku. Najdublji strahovi, ljubomore, opsesije, destrukcija, manipulacija…..

Venera je u svome domu u znaku Vage, a gospodar sudbine Pluton je u kući boga karme Saturna, u znaku Jarca, oboje na malefičnom 22*! I ovo je prvi u nizu kvadrata Venere iz Vage sa stelijem iz Jarca.

Ako su se u vrijeme ovoga kvadratnog tranzita između Venere i Plutona u vašem ljubavnom životu zatekli problemi u vidu nesigurnosti u vezu i partnera kao i manjak samopoštovanja, bit će intenzivirani! Kroz ljubomoru, posesivnost, pokušaj kontrole i manipulaciju.

Jer s ovom energijom lako se uništi ono što se voli.

A uništi se iz dubokog i podsvjesnog straha od napuštanja, straha da ćemo biti ostavljeni. Ovo je aspekt intenziteta kojega nije moguće ne osjetiti.

Venera kvadrat Pluton je veliki pritisak na ljubavni život, veze i brakove. Donosi tajne veze, zabranjene veze, veze za jednu noć, prijevare.

Zato pokušajte izbjeći nametanje moći, kontrolu, manipulaciju i agresiju svake vrste.
Potrebno je duboko, duboko se zagledati u sebe, osvijestiti koji strahovi su toliko ukorijenjeni u nama, koje su to nesigurnosti i kompleksi?

U protivnom energija kvadrata Venere i Plutona gurnut će vas u ratnu zonu.

Od ljubavi do mržnje kratak je put, a upravo ova energija vodi tim putem!

Tomislava Horvat

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *