Foto: pixabay.com

Venera ulazi u kvadrat s Neptunom, a Merkur s Marsom. Neke divnoće i ružnoće pomiješane su u vama. Sve izgleda previše dobro, a vi previše laki. Vrlo je važno znati, tko vas je držao na dlanu, a tko vas drži u šaci…

Prolivena mlijeka i razočaranja. Konfuzije. Svađe. Nervoze. Kašnjenja. Prometne. Padovi. Jezici naoružani do zuba.

Aspekti na nebu su baš takvi ovih dana.

Napravili ste bitku u oceanu i onda se pitate zašto ste se udavili? Neke divnoće i ružnoće pomiješane su u vama. Ali i ljubavi. Strasti. Zagrižena tijela.

I taman ste se zapitali što od vas netko hoće, zar ne? Odgovori su tu. Znate ih odavno. Ali, ako treba, bolje si razjasnite neke stvari.

Možda se ne razumijete dobro. A možda samo ne želite.

Ako vas muče neke bivše emocije ili ih evocirate pa niste sigurni, bolje promislite. I te prevare koje planirate, neće dugo. Ne trudite se.

 

Dovoljno je da zapuše malo svježeg povjetarca i da grlo zalijete alkoholom i da vam se umjesto perfidnih manipulatora, pokažu neki bajkoviti likovi iz vaše epske prošlosti pa da vas pokušaju još jednom zavrtjeti kao na dobrom starom ruletu i ispaliti još jedan metak u čelo.

I poljubac tih žabljih krakova može kriti u sebi otrov. I te lijepe, mesnate ruke, mogu postati udav. Pa grlite vi i dalje prošlost i utapajte se u tom bunilu htijenja.

Jer, ionako, nećete dugo.

Ponijet će vas taj vir i opet ćete biti izigrani, zato pazite s tim bivšim partnerima. Ili novim potencijalima. Sve izgleda previše dobro, a vi previše laki.

Vrlo je važno znati, tko vas je držao na dlanu, a tko vas drži u šaci.

Sanja Paraminski