Foto: pixabay.com

Do 06.08. očekuju nas velike promjene i spremni smo prihvatiti magičnu energiju koja nas potiče da težimo ka novim snovima i napravimo konkretnu pozitivnu transformaciju. Mnogi naši izbori i odluke donijet će više sreće i ispunjenja. Sada je vrijeme da napredujemo. Krećemo se ka budućnosti koja nas čeka otvorenih ruku!

Venera je od 5. mjeseca bila u retrogradnoj fazi u znaku Blizanaca. Ovaj aspekt je naročito nepovoljno utjecao na našu komunikaciju i ograničenu sposobnost da iskažemo svoje emocije. Također, bilo je teškoća pri izboru životnog puta i pomirenja i otpuštanja prošlosti.

 

Kako će Venera u post-retrogradnoj fazi utjecati na naše odnose?

Venera je planet koji utječe na polje romantike, ljubavi, ljepote, financija i osobnih vrijednosti u odnosima. To znači da kada Venera promijeni znak ili krene retrogradno, osjetit ćemo najviše promjena u navedenim sferama.

Sada kada je napustila retrogradni hod, vrijeme je da nastavimo koračati svojim putem. Putem osobnih želja. Mnogim lekcijama Venera nas je dobro naučila u svojoj retrogradnoj fazi i sada je vrijeme da napredujemo.

Tijekom prethodnih par mjeseci imali smo mnogo nejasnih informacija, a sada imamo kompletnu sliku u glavi i šansu da napravimo sljedeći korak.

Od 29.07. Venera nam pomaže da prekinemo vezu s prošlošću i zaboravimo na stare emotivne rane, naročito u ljubavnim odnosima. Također, sada je trenutak da napustite odnose za koje odavno znate da više nemaju smisao. Neke stvari ne vrijedi spašavati, naročito ako ste probali bezbroj puta.

Težak dio koji Venera donosi je da se osjećamo osjećamo frustrirano želeći da idemo naprijed, a da još uvijek nismo jasno odredili ciljeve i planove.

Pročistite prostor u svojoj duši, fokusirajte se na ono što želite iskoristiti i dopustite da vas preplavi energija obilja.

Od 29.07. do 06.08. očekuju nas velike promjene i spremni smo prihvatiti magičnu energiju koja nas potiče da težimo ka novim snovima i napravimo konkretnu pozitivnu transformaciju. Mnogi naši izbori i odluke donijet će više sreće i ispunjenja.

Dok se prva polovina godine bavila učenjem, druga polovina se bavi donošenjem izbora, prekidom toksičnih odnosa, kreiranjem novih, pronalaženjem sebe i pronalaženjem radosti. Bit ćete sretni i shvatit ćete da nikome ništa ne dugujete, posebno ako se žrtvujemo u procesu samoostvarenja.

Ovo je period za istinski pomak naprijed, bez stega prošlosti – krećemo se ka budućnosti koja nas čeka otvorenih ruku.

lovesensa.rs