Venera i Neptun ostvaruju ljubavne želje….


Za 3 dana – Divne romantične promjene (od 13.03.)

Foto: pixabay.com

Konjunkcija Venere i Neptuna donosi šansu za početak nove veze ili za duhovno buđenje trenutnog odnosa s partnerom. Ovaj aspekt planeta predstavljen je kao kap svježe rose ili prve zrake proljetnog Sunca koje bude cijelu prirodu. Tako će i energija Venere i Neptuna probuditi ljubav i romantičnu stranu u vama. Očekuje nas i mali stelijum u Ribama, jer će i mlad Mjesec, Venera, Neptun i Sunce biti u ovom znaku. Osjetit ćete emotivni naboj koji neće biti lako predstaviti riječima, ali ne oklijevajte već otvorite svoje srce i pokažite dragim ljudima koliko ih volite.

Krajem tjedna, 13.03., Venera i Neptun stvaraju konjunkciju u Ribama i otključavaju vrlo romantične vibracije. Venera se kao planet ljubavi odlično osjeća u Ribama, dok Neptun u ovom znaku donosi pojačane strasti.

U ovom periodu bit ćete najviše fokusirani na svoj ljubavni život. Postavite sebi sljedeća pitanja:

  • Kako ću se osjećati ako se moji romantični planovi ostvare?
  • Što očekujem zapravo od ljubavi?
  • Jesam poduzela sve korake koje me vode ka pozitivnom ishodu?

Bez obzira tražite li ljubav ili ste u vezi, u ovim danima je vrlo važno da kreirate jasnu viziju o svom ljubavnom životu kako bi vaše romantične želje imale potencijal da se ostvare.

Konjunkcija Venere i Neptuna donosi šansu za početak nove veze ili za duhovno buđenje trenutnog odnosa s partnerom.

Ovaj aspekt planeta predstavljen je kao kap svježe rose ili prve zrake proljetnog Sunca koje bude cijelu prirodu. Tako će i energija Venere i Neptuna probuditi ljubav i romantičnu stranu u vama.

Ovaj period je dobar i da se posvetite nekom kreativnom hobiju, da prihvatite ljepotu sadašnjeg trenutka i lakoću života. Slušajte glazbu, vizualizirajte, sanjarite, ali ostanite u realnosti i razmislite kako najbolje možete iskoristiti ovu pozitivnu transformaciju.

Bit ćete ranjiviji nego obično pa je važno da ne idealizirate i ostanete realni, naročito u pogledu odnosa.

Ovaj period će naročito biti povoljan za slobodna srca jer se događa u isto vrijeme kada i mlad Mjesec – simbol novog početka i okretanja nove i drugačije stranice u svom životu.

Mlad Mjesec je uvijek pokretač pozitivnih promjena pa će vam ova romantična i inovativna energija otvoriti i neke drugačije, ljepše vidike.

13.03. očekuje nas i mali stelijum u Ribama, jer će i mlad Mjesec, Venera, Neptun i Sunce biti u ovom znaku. Osjetit ćete emotivni naboj koji neće biti lako predstaviti riječima, ali ne oklijevajte već otvorite svoje srce i pokažite dragim ljudima koliko ih volite.

Koliko se mogu pojaviti pozitivne, isto tako je moguć i nalet negativnih emocija, ali sidro je sada samo u vašim rukama.

Kroz meditaciju i izražavanje kreativnosti oslobodite se negativnih emocija i dopustite lunarnoj energiji i vjetru dobrih promjena da ih izbrišu iz vašeg života.

Ljubav se budi!

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *