Foto: pixabay.com

Horoskop otkriva kako će na našu sudbinu utjecati Venera u znak Bika! Put ove planete bit će sada drugačiji zbog prisutnosti misterioznog Urana! Venera i Uran pojačat će vaše samopouzdanje, osjećat ćete se moćno i samo nebo za vas neće biti granica. Dopustite mističnoj Veneri da vam otvori vrata nove ljubavi, novog života!

Venera ulazi u znak Bika 15. svibnja/maja 2019. godine, a uvijek kada boravi u ovom znaku, ova planeta ljubavi i novca ispoljava svoje najveće kvalitete.

Dok je u znaku Bika, Venera isijava bogatu energiju ljepote, ljubavi, obilja i novca. Venera u Biku aktivira sve te divne stvari i potiče nas da sagledamo unutrašnju i vanjsku ljepotu, bolje razumijemo svoje odluke i da pronađemo način da aktiviramo sebe i iskoristimo potencijale.

Venera u Biku pomaže da pomirimo svoj unutrašnji i vanjski svijet, odnosno da se okružimo stvarima koje nas inspiriraju i bude zadovoljstvo.

Osjetite sebe u svakom trenutku. Razmislite o odjeći koju nosite, o stvarima o kojima razmišljate. Postanite svjesni svog unutrašnjeg bića. Razmišljajte o materijalnim stvarima koje vas okružuju – čine li vas one zaista sretnim.

Vrijeme je da pročistite i dušu i životni prostor. Odbacite sve stvari koje vas više ne raduju, oslobodite se mračnih sjećanja na prošlost i oslobodite dom od loše energije i tereta prošlosti.

Ovo je vrijeme oslobađanja, kada ogolimo sebe do samih emocija, raširimo krila i počnemo sasvim novi život. Baš takav komfor daje Venera u Biku. Međutim, njeno putovanje u 2019. godini bit će pomalo drugačije nego obično jer je još uvijek prisutan mističan Uran.

Uran se vratio u Bika u ožujku/martu 2019. godine, prvi put nakon 80 godina. To znači da će Venera i Uran biti zajedno u Biku, također prvi put nakon 80 godina.

Uran će boraviti u znaku Bika sve do 2026. godine, ali magična Venera se brzo kreće i svoj boravak u Biku završit će 9. lipnja/juna 2019. godine. Tako da u 2019. godini prvi put imamo utjecaj plesa Venere i Urana u znaku Bika.

To je sasvim nova energija koja će promijeniti naš način prihvaćanja i širenja energetskih vibracija. Pošto je Uran u Biku, Venera će morati malo pojačati svoj magičan utjecaj. Uran je mnogo veća i hrabrija planeta pa da njegov utjecaj ne bi bio dominantniji Venera će pojačati svoju energiju.

Ova energija bit će najjača od 15. do 25. svibnja/maja 2019. godine, ali će se zadržati do lipnja/juna, odnosno sve dok Venera ne napusti znak Bika.

Venera će učiniti da promijenimo način na koji sebe vidimo. Ona u nama budi novo svjetlo, potpuno jedinstveno i vidjet ćemo sebe u sasvim drugačijem sjaju, kao nikada do sada.

Moguće da ćete poželjeti promijeniti izgled, na primjer obojiti kosu u drugu boju ili probati novi stil oblačenja. Venera i Uran ne vole maske, oni žele razmaknuti zavjesu srama i pokazati ono što je zaista autentično u vama.

Više nema skrivanja pod plaštom srama, jer neće biti važno što će reći okruženje. Bez obzira jeste li nekada bili emotivno utučeni zbog svog fizičkog izgleda ili su vas nečiji komentari povrijedili, sada se ti ožiljci brišu.

Venera čini da zavolite osobu u ogledalu, da je osjetite i kažete joj da je prelijepa baš takva kakva jest.

U svijetu u kojem često vladaju nesigurnost i strah, ljubav prema sebi je najjača i najhrabrija stvar koju možete učiniti. Kada naučite istinski voljeti i prihvatiti sebe, sve kockice života brzo će se složiti.

Venera i Uran pojačat će vaše samopouzdanje, osjećat ćete se moćno i samo nebo za vas neće biti granica. Vaše tijelo od pete do glave je jedinstveno jer nosi vašu dušu.

Zato volite sebe sada i odmah i dopustite mističnoj Veneri da vam otvori vrata nove ljubavi, novog života!

lovesensa