Foto: pexels.com

Ovaj mladi Mjesec će biti ambicioznom znaku Jarca. Donosi nam sjajnu inspiraciju i motivaciju kada je riječ o ispunjavanju novogodišnjih želja i ciljeva. Posebno će povoljno utjecati na financijsku stabilnost ili za temeljno planiranje razvoja karijere. Utjecaj mladog Mjeseca donosi mogućnosti za mnoga rješenja, donosi energiju potencijala, rasta i novih mogućnosti. Sve što započnete 02. siječnja može se dobro razvijati.

Već na samom početku 2022. godine očekuje nas moćna i snažna energija, ali ne samo zbog Nove godine, već i zbog mladog Mjeseca koji će već 02. siječnja obasjati noćno nebo. Donosi nam energiju koja je sjajna za manifestaciju i kreiranje namjera.

Svaki mlad Mjesec u astrologiji označava novi početak, a ovaj će biti ambicioznom znaku Jarca. Donosi nam sjajnu inspiraciju i motivaciju kada je riječ o ispunjavanju novogodišnjih želja i ciljeva.

Posebno će povoljno utjecati na financijsku stabilnost ili za temeljno planiranje razvoja karijere. To ne znači da se odmah treba upustiti u nagle promjene, već idite korak po korak i budite strpljivi.

Usporite i radite na svojim namjerama, a utjecaj mladog Mjeseca donosi mogućnosti za mnoga rješenja. Sve što započnete 02. siječnja može se dobro razvijati.

Donosi energiju potencijala, rasta i novih mogućnosti, bez obzira koji ste znak Zodijaka. Nekima donosi više prilika, nekome manje, kao i na raznim poljima, ali svaki znak će imati lijepu šansu.

Mlad Mjesec nas često poziva da razmislimo o tome gdje se nalazimo i da procijenimo što želimo iz mirnije perspektive. Najbolji način da to učinite je da sebi dozvolite prostor i vrijeme da se povučete u sebe i prihvatite samoću.

Oslonite se na svoj unutrašnji glas – sad intuicija ima svoje razloge. Nemojte se plašiti da odustanete od velikih društvenih planova ako biste radije bili sami. Osluškujte svoje potrebe i vibracije – učinite sve što je važno za pozitivnu transformaciju, iznutra i izvana.

Pošto se mjesečeva svjetlost povlači tijekom mladog Mjeseca, povlače se i naše razine energije – zamislite to kao malu mjesečnu hibernaciju. Bez obzira na to, nova lunarna faza vas motivira da ostvarite ciljeve.

Mlad Mjesec se događa kada je mjesečeva svjetlost na najnižoj točki, ali odatle počinje “rasti” u narednim tjednima koje vode do punog Mjeseca, što podiže razinu naše motivacije i pomaže u donošenju većih preokreta. Posebno u domeni naših osobnih ciljeva.

Period mladog Mjeseca je dobro vrijeme za brigu o sebi i pozitivnost. Budi nas s nadom i mogućnostima, što ga čini posebno važnim periodom.

Pokušajte tijekom mladog Mjeseca u Jarcu, 02. siječnja, biti ljubazniji, brižniji i pozitivniji prema sebi, a također zaštitite svoju osjetljivu energiju.

Izbjegavajte provoditi vrijeme s ljudima koji su obeshrabrujući ili pesimistični. Radite stvari pod mladim Mjesecom zbog kojih se osjećate sretno i uzbuđeno zbog novih mogućnosti.

Nakon ovog mladog Mjeseca, očekuju nas naredni – evo koji datumi su u pitanju:

Mlad Mjesec u veljači 2022. – 1. veljače

Mlad Mjesec u ožujku 2022. – 02. ožujka.

sensa.mondo