Uštap i pomrčina Mjeseca u Blizancima…


Naša stvarnost se mijenja

Foto: pixabay.com

U ponedjeljak, 30.11., odvija se Uštap i pomrčina Mjeseca. Ovo je poziv na buđenje, na promjenu koja bi trebala početi od našeg uma. Potiče nas da otpustimo sve ono što više nije naše, što nam više ne treba, kako bismo mogli stvarati bolji i kvalitetniji život. Ova će pomrčina biti osobito značajna za Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe, kao i one koje imaju podznak u tim znakovima, a njezino djelovanje proteže se na narednih šest mjeseci.

U ponedjeljak, 30.11., u 10 sati i 44 minute odvija se Uštap i pomrčina Mjeseca na 8′ Blizanca. U prosincu/decembru nas očekuje još jedna, pomrčina Sunca u Strijelcu, Svemir kao da nas priprema za promjene koje se pokreću od kraja godine.

Potiče nas da pustimo, otpustimo sve ono što više nije naše, što nam više ne treba, kako bismo mogli stvarati bolji i kvalitetniji život.

Ovo je poziv na buđenje, na promjenu koja bi trebala početi od našeg uma, od načina na koji razmišljamo, kako komuniciramo s drugima.

Jesmo li spremni otvoreno reći ono što mislimo, na način koji vodi prema rješenju problema, umjesto da ga dodatno komplicira?

Možemo li biti gospodari vlastitog uma i prepoznati kada on radi za nas, a kada nas minira predviđajući crne ishode?

Važno je živjeti sada, uzeti ono što je sada vidljivo. Djelovati s onim što nam je sada jasno i pustiti da se stvari dalje odvijaju kako bismo skupili još informacija koje su vam potrebne za jasnoću.

Ova pomrčina sugerira i promjene u bližoj okolini, u odnosu s bliskim rođacima, u načinu na koji učimo i procesuiramo informacije.

Divno je ako nas pokrene na dodatno obrazovanje.

Divno je ako u trenutnim okolnostima kakve god da jesu, vidimo priliku, a ne problem.

Jedan susret ili razgovor može pokrenuti novu lavinu zbivanja.

Sve što je vezano uz školovanje, promet, kretanje, društvene mreže i sredstva za komunikaciju podložno je intenzivnijim utjecajima.

Vladar pomrčine je Merkur koji se nalazi u Škorpionu u pozitivnom aspektu sa Saturnom. Strpljenje, disciplina, ustrajnost vode nas prema željenim rješenjima. U tome nam mogu pomoći starije osobe ili osobe koje su usko specijalizirane u nekom području.

Ovo je poučna pomrčina. Pita nas u što vjerujemo, koliko vremena provodimo na mobitelima, društvenim mrežama, čime punimo svoj mentalni prostor, koliko pazimo na sebe u interakciji s drugima te gubimo li vrijeme na objašnjavanja i prepirke samo da bi dokazali svoje ili smo spremni ići prema kompromisima, rješenju spora.

Nemojte previše racionalizirati stvari, dopustite i osjećajima da progovore.

Pazite da ne raspršite svoju energiju na previše stvari odjednom što vodi u površnost.

Pozitivne promjene idu kroz učenje, kretanje, komunikaciju kojom doprinosimo pozitivnim rješenjima.

Ova će pomrčina biti osobito značajna za Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe, kao i one koje imaju Podznak u tim znakovima, a njezino djelovanje proteže se na narednih šest mjeseci.

Julijana Oremović

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *