Foto: pixabay.com

Uran, Bog budućnosti, 06.03. ulazi u Bika poslije više od 84 godine. Posljednji put kad je Uran bio u Biku, to je bilo revolucionarno vrijeme, a to može biti i opet! Ovo je vrlo rijetko! Dolazi do ogromnog pomaka energije. Uran će definitivno protresti Bika koji žudi za udobnošću, rutinom i sigurnošću. Što će ovaj tranzit značiti za vas?

Prilično sam siguran da je većina vas već iskusila preliminarne učinke iz prve ruke. Uostalom, svi smo odraz Svemira i te univerzalne energije neprestano teku kroz nas.

Poznat kao planet pobune, Uran zapovijeda živim, električnim energijama promjene. On upravlja progresivnim otkrićima, inovacijama, izumima i svim drugim stvarima – govoreći o političkim pojmovima i u smislu stvarnog kretanja naprijed.

Bik, s druge strane, simbol je financija, vrijednosti, vlasništva i senzualnog užitka. Dakle, što se događa kada kombiniramo ove dvije energije zajedno? Uran će definitivno protresti Bika koji žudi za udobnošću, rutinom i sigurnošću.

7 neugodnih godina

Uranu treba oko 84 godine da potpuno zaokruži sunce, što znači da ostaje u svakom znaku sedam godina. To je samo po sebi pojam za moć Urana! Sedam je važan broj u numerologiji. I u Tarotu, sedam je povezano s Kočijom, što je povezano s prevladavanjem sukoba i kretanjem prema naprijed u pozitivnijem smjeru, piše Awareness act.

Mnogi bi mogli povezati određene astrološke događaje poput ove s tragedijom. Zašto? Posljednji put kada je Uran bio u Biku bio je period od 1934. do 1941. Bili smo usred Velike depresije. Bili smo također na rubu Drugog svjetskog rata; međutim, ono što mnogi ljudi ne pamte jest da se u to vrijeme događalo i mnogo dobrih stvari.

Roosevelt je proveo Zakon o socijalnom osiguranju, koji je propisivao da se brinemo o onima u potrebi: starijim osobama, vrlo mladim, različito sposobnim.

Što sve ovo znači za nas?

Posljednji put kad je Uran bio u Biku, to je bilo revolucionarno vrijeme, a to može biti i opet! Kao što sam već spomenuo, Bik je simbol vrijednosti, praktičnosti, sigurnosti, udobnosti i senzualnih užitaka. Vjerojatno ćemo vidjeti revoluciju u svemu što se tiče financijskih prihoda ili cjelokupne valute.

To će također izazvati neočekivanu promjenu u pogledu načina na koji tražimo zadovoljstvo u našim životima. Bik vlada našim vrijednostima i posjedima pa bi taj prijelaz mogao uzdrmati način na koji promatramo novac i materijalni svijet u cjelini. Također, Uran u ženskom znaku uvijek je donosio zanimljivo vrijeme za unapređenje prava žena.

Naš odnos sa zemljom će se također morati promijeniti. Bik je zemljani znak i vezan je za agrarne ritmove cijelog ljudskog života. Dakle, Uran koji je smješten ovdje može zahtijevati da počnemo obraćati više pozornosti na zeleni svijet koji nas okružuje.

Dakle, kao što možete vidjeti ovaj prijelaz zaista će promijeniti stvari! Bit će ogromnih promjena u bogatstvu, ljubavi i obilju. Sada je vrijeme da se sjetite da svatko tko je ovdje ima pravo biti ovdje i ima pravo na ljepotu, udobnost i radost. Potrebno je ozbiljno preispitivati ​​sustave koji sugeriraju da je svjetovni dobitak povezan s moralnom dobrotom.

Uran u Biku ne može sve ovo sam! On može osigurati gorivo, ali morate pustiti da vas usmjeri u pravom smjeru. Tko zna? Možda ćemo konačno otkriti načine za rješavanje praktičnih pitanja kao što su financijska pitanja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić