Uran kreće direktno…


Promjene su neminovne!

Foto. pixabay.com

Uran u Biku nas budi i oslobađa, oslobađa nas starih ograničavajućih načina razmišljanja. On je revolucionar koji gleda širu sliku i uvijek je ispred svoga vremena. On nas svojim boravkom u Biku uči da ništa više nije sigurno i da jedina sigurnost je promjena – htjeli mi to ili ne. Dok bude boravio u znaku Bika, Uran će atak imati na financije, materijalnu sigurnost, naše osobne vrijednosti, talente. Bik je vladar i naše planete Zemlje, tako da su promjene neminovne.

Uran je u Biku. Ovo je planeta koju zovemo “spora planeta” jer u jednom znaku zodijaka boravi oko 7 godina, međutim energija koju emitira sve je samo ne “spora”.

Uran je planeta iznenađenja, naglih i nepredvidivih događaja, radikalnih promjena i stresova. U naše živote donosi ubrzanje, donosi intenzivne promjene i tjera nas da idemo naprijed. U znaku Bika nalazi se već od svibnja/maja 2018. godine gdje će se zadržati do travnja/aprila 2026. godine.

Od kolovoza/avgusta 2020. godine, Uran je bio na svom retrogradnom putu i sad ova planeta kreće direktno.

Ne treba posebno naglašavati da njemu nije prirodno da se kreće unatrag i da ga je to zaista frustriralo, a još kad znamo da se ni u znaku Bika ne osjeća najbolje, onda nam je skroz jasno da mu nije bilo dobro – a ni nama uz energiju koju je (tako nezadovoljan) emitirao.

I sad kad kreće direktno mogli bi pomisliti da će biti bolje, međutim…

Uran je planet progresa, a Bik voli sigurnost i stabilnost, voli sve polako i ne voli promjene, a upravo Uran ima moć sve promijeniti u času… I onda sve to što smo imali, nemamo više…I sve na što smo navikli odjednom se ruši kao kula od karata.

Prodrmat će Uran naše živote (već to i čini)… Prodrmat će naše temelje i sve ono što smatramo našom sigurnosti…Prodrmat će i probuditi i one “najkruće”… One koji misle da su nedodirljivi i da im priroda ništa ne može.

Uran u Biku nas budi i oslobađa – oslobađa nas starih ograničavajućih načina razmišljanja. On je revolucionar koji gleda širu sliku i uvijek je ispred svoga vremena. On nas svojim boravkom u Biku uči da ništa više nije sigurno i da jedina sigurnost je promjena – htjeli mi to ili ne.

Dok bude boravio u znaku Bika, Uran će atak imati na financijama, materijalnoj sigurnosti, našim osobnim vrijednostima, talentima, hrani koju kupujemo i unosimo u sebe. Bik je vladar i naše planete Zemlje tako da su promjene neminovne.

Trese Uran našu planetu, a protrest će i mnoge druge stvari poput temelja svjetskog financijskog sustava, našeg odnosa prema novcu, prema hrani i osobnim vrijednostima.

Pitat će nas Uran kako stječemo svoj novac i na koji ga način trošimo – budit će nas i tjerati da vidimo neke nove mogućnosti. Pitat će nas što jedemo, kakvu hranu unosimo u sebe – svoj jedini hram – svoje tijelo i tjerat će nas da osvijestimo važnost prirode i onoga što nam ista daje.

Pitat će nas razvijamo li svoje talente i na koji način ih dijelimo sa svijetom – podizat će našu svijest i tjerati nas da uvidimo da je naš unutarnji kapital naša najvažnija vrijednost.

Sanja Vicić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *