Foto: pixabay.com

Pluton je retrogradan od 25. travnja/aprila, Venera će započeti svoje putovanje od 13. svibnja/maja, a Jupiter će slijediti Veneru 14. svibnja/maja i bit će retrogradan sve do 12. rujna/septembra. Ovo će biti uzbudljivo vrijeme za nas, jer će tri planete utjecati i usmjeravati različite energije. Vrijeme je za prihvaćanje promjena i razmišljanje.

Spremite se za brojne izazove i veliku transformaciju – sljedećih nekoliko mjeseci bit će nam vrlo interesantno jer će planete Pluton, Venera i Jupiter krenuti retrogradnim hodom. Tri planete će dijeliti vremenski period u kojem će se sve istovremeno kretati retrogradnim hodom.

Pluton je retrogradan od 25. travnja/aprila i njegova retrogradna faza završava se 4. listopada/oktobra. Planeta će ostati u znaku Jarca tijekom cijelog ovog procesa.

Pluton budi našu nježnu i umirujuću stranu i tako ćemo uspjeti biti ljubazni i strpljivi prema svima. Konjunkcija Jupitera i Plutona trenutno će biti najjača. Usmjerit će nas da budemo ambiciozniji i usredotočeni na svaki korak koji napravimo.

Prije nego što će Pluton završiti svoj retrogradni hod, Venera će započeti svoje putovanje od 13. svibnja/maja do 25. lipnja/juna. Jupiter će slijediti Veneru 14. svibnja/maja i bit će retrogradan sve do 12. rujna/septembra.

Venera će ostati u Blizancima, a Jupiter, poput Plutona, bit će u znaku Jarca. Ovo će biti uzbudljivo vrijeme za nas, jer će tri planete utjecati i usmjeravati različite energije.

To može izgledati kao previše retrogradnih faza, ali ne brinite. Sve planete rade u skladu, a energije koje evociraju nadopunjuju se međusobno na najbolji način. Moramo vjerovati u to vrijeme i vjerovati u svemir koji će nas voditi kroz ova teška vremena.

Retrogradna Venera je najbolje vrijeme za razmišljanje o sebi. Pomaže nam da djelujemo kroz naše karmičke probleme. Retrogradni Jupiter otkrit će područja našeg života koja moramo da poboljšamo. Vjerujte ovim planetama i otvorite svoje ruke ka njihovim energijama. Vrijeme je za prihvaćanje promjena i razmišljanje.

Ako ste zarobljeni u negativnim kutovima vaše podsvijesti, ne uzrujavajte se, jer su vam planete naklonjene. Energije koje unose povući će vas u stvarni svijet i otvoriti vam oči na važne aspekte vašeg života.

Iako će Pluton biti usamljen u retrogradnom hodu do 13. svibnja/maja, nemojte misliti da je ovaj aspekt nebitan. Pluton će neprestano pokušavati da nam otkriva stvari kojima treba da posvetimo pažnju.

Retrogradni Pluton ove godine trajat će od 25. travnja/aprila (kod 24. stupnja Jarca) do 4. listopada/oktobra (kod 22. stupnja Jarca). Pluton će imati najjači utjecaj od Jupiterove konjunkcije, jer će se ovo poravnanje dogoditi od travnja/aprila 2020. do studenog/novembra 2020. godine.

Budući da konjunkcija Jupitera i Plutona potiče našu ambicioznu stranu, to će nas voditi prema ogromnim promjenama, materijalnim i duhovnim. Dobar je trenutak da se fokusiramo na posao, putovanja, financije i / ili isprobamo svoje poduzetničke vještine.

Negativna strana ovog retrogradnog perioda bit će ta što će konjunkcija Jupitera i Plutona biti kvadratna s Merkurom, što potiče porast opsesivnih misli zajedno sa pojačanim strahom od mračnih događaja.

lovesensa.rs