Tijekom lipnja aktivira se retrogradnost planeta…


Evo što nas očekuje!

Foto: pixabay.com

Zbog retrogradnosti planeta sada je najvažnije da budemo usmjereni ka svom nekom cilju i da budemo u sadašnjem trenutku. Ovo nije vrijeme da započinjemo neke nove stvari tek tako lako. Krajem lipnja, kada Merkur krene direktno, tek onda možemo razriješiti vlastite zavrzlame i vlastito “spletkarenje” dušom.

Tijekom lipnja 2021. godine aktivira se retrogradnost planeta, a najviše utjecaja na sve ljude imat će Merkur koji je retrogradan sve do 23. lipnja.

U ovom periodu ovaj retrogradni Merkur najviše osjećaju osobe koje već imaju u svojoj natalnoj karti takvu retrogradnu poziciju Merkura.

Za njih je jako važna karmička priča koju će osjećati kroz odnose s ljudima. Imat će osjećaj da su već proživjeli neke situacije i zbog toga će teško izlaziti iz vlastitog labirinta misli i emocija.

Zbog utjecaja Saturna i Plutona, koji su sada također u retrogradnom hodu, pojačava nam se svima osjećaj da nam se vraćaju događaji ili osobe iz prošlosti.

Zato stječemo dojam da nam se kompliciraju stvari i odnosi s ljudima te da ne možemo izaći iz nekih obrazaca koji naš blokiraju.

Jupiter će također krenuti u svoj retrogradan hod tijekom lipnja/juna, te će samim tim pojačati osjećaj da smo negdje izvan sadašnjosti.

Zbog toga ćemo preispitivati svaku svoju misao i svaku svoju emociju.

Zbog sve ove retrogradnosti planeta sada je najvažnije da budemo usmjereni ka svom nekom cilju i da budemo u sadašnjem trenutku.

Ovo nije vrijeme da započinjemo neke nove stvari tek tako lako.

A krajem lipnja, kada Merkur krene direktno, tek onda možemo razriješiti vlastite zavrzlame i vlastito “spletkarenje” dušom.

Ne komplicirajte svoj život i ne plašite se prošlosti, ona se može ponoviti samo ako joj mi to sami dozvolimo.

Nena Janković

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *