Teški astro aspekti na nebu do 23.10.2020.


Razdoblje krajnjeg opreza!

Foto: pixabay.com

Ovo je aspekt slabih i tankih živaca. Sada, više nego ikad, budite svjesni svojih postupaka, misli, emocija, nemojte forsirati ako nešto krene onako kako niste zamislili. Izbjegavajte konflikte i rizične situacije što je više moguće.

10.10. se dogodio najgori aspekt u astrologiji tzv. Veliki križ (Veliki Kvadrat), kojeg čine planete na vrhovima kvadrata na četiri mjesta u kardinalnim znakovima.

Ovo je donijelo potpunu zakočenost, prepreke, nesporazume, loše događaje, svađe, netrpeljivost, mržnju, zavist, ogovaranje, frustracije, nasilje, raskide, nezgode.

Zato sada, više nego ikad, budite svjesni svojih postupaka, misli, emocija, nemojte forsirati ako nešto krene onako kako niste zamislili.

Također je preporuka da ništa ne započinjete, iako postoji veliki nagon za djelovanjem pošto su u igri kardinalni znakovi.

Sva je sreća da dio velikog križa čini Mjesec, koji je brz i koji neće dugo činiti ovu konfiguraciju, tako da već osjećamo postupno rasterećenje.

Međutim, iako će Mjesec otići, preostale planete bit ću u T-kvadratu, sve do razdoblja Škorpiona 23.10.

T-kvadrat je također težak astrološki aspekt i nosi sve ovo što sam gore napisala, ali ipak u manjem obimu.

Budite pametni i ako netko nasrne na vas i hoće se svađati ili vam nešto učiniti, nemojte uzvratiti istom mjerom, jer eskalacija može biti neviđenih razmjera.

Samo se povucite i izbjegavajte konflikte i rizične situacije što je više moguće.

Da stvar ne bude jednostavna, uz ovaj kvadrat postoji i opozicija Merkura i Urana, što dodatno pojačava stanje afekata, pomračenja, naglih i nekontroliranih reakcija, eksplozija bijesa, mržnje, netrpeljivosti.

To je aspekt slabih i tankih živaca, tako da su živci nategnuti do maksimuma.

Venera iz Djevice u dobrim aspektima, je glas razuma i jedina na koju se možemo u ovom periodu osloniti i koja može držati stvari pod kontrolom, ako smo svjesni svog i tuđeg ponašanja i ne prepustimo se nagonima.

Ne volim pisati ovakve loše prognoze, jer svaki aspekt na kraju prođe.

Ono što je pozitivno kad sve bude gotovo je, da će se točno znati što i kako stvari stoje, past će mnoge maske, potpuno će se raščistiti stvari koje više ne mogu opstati.

Na žalost na vrlo stresan način, ovo je tarot karta Kula, nakon koje tko preživi i ponovo se sastavi, postaje prosvijetljen, s razinom svjesnosti i razumijevanja jedan stupanj više. Zapravo, sto stupnjeva više.

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *