Sutra 20.05. Sunce ulazi u Blizance..


Očekuju nas nevjerojatne kozmičke promjene! (od 20.05. do 21.06.)

Foto: pixabay,com

Od 20. svibnja/maja Sunce ulazi u znak Blizanaca, a istovremeno očekuju nas tri retrogradna planeta, pomrčina krvavog Mjeseca i kvadrat Saturna i Urana. Bit će ovo kozmički period rasta, obnavljanja, promišljanja, a do 21.06. energija će se polako stabilizirati. Blizanci su takav znak da uvijek otvaraju obje strane medalje – možemo biti prisutni ovdje i sada, a možemo se zagledati i u budućnosti.

Naš um će se tijekom vladavine Blizanaca značajno proširiti, otkriti neke nove vidike, ali ćemo uspjeti i pronaći mogućnosti za osobni rast. Ostanite povezani sa svojom intuicijom, jer je ona vaš savršeni vodič u svakom trenutku.

Evo koji su glavni astrološki događaju koji nas očekuju u vladavini Blizanaca i što nam to donose – od 20. svibnja/maja do 21. lipnja/juna:

20. svibanj/maj – Sunce ulazi u Blizance/Otvaranje portala Plejade

Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja/maja i događa se istovremeno kada se aktivira zvjezdani portal Plejade. Mnoge stvari obavljat ćemo s većom lakoćom i uspjet ćemo se izboriti sa svim nepravdama i izazovima.

Ovo su dani vaše pobjede.

23. svibanj/maj – retrogradni Saturn

Saturn ulazi u svoju godišnju retrogradnu fazu i potiče nas da se podsjetimo događaja iz rujna/septembra 2020. godine i razmišljamo o odlukama koje smo donijeli i za što trebamo preuzeti odgovornost.

Ovo je period kada vježbamo strpljenje i preuzimamo odgovornost za svoje postupke. Ako imate stvari za rješavanje, budite strpljivi, jer ćete možda otkriti da retrogradni Saturn pomaže u iznošenju više informacija na površinu.

26. svibanj/maj – Pomrčina Krvavog Mjeseca u Strijelcu

Super Mjesec i potpuna pomrčina Mjeseca donosi rijetku pojavu koja će snažno utjecati na našu energiju. Super Mjesec ukazuje da je Mjesec bliži Zemlji nego obično, što znači da su njegovi energetski efekti jači.

Kad god imamo potpunu pomrčinu Mjeseca, Mjesec razvija crvenkastu nijansu, zbog čega se naziva i Krvavi Mjesec.

Totalna pomrčina Mjeseca je period velikih promjena i transformacija.

Možda osjetimo kako se krećemo kroz simbolički proces ponovnog rađanja – spremni smo se prilagoditi novim okolnostima, učimo iz njih i rastemo.

Dominantan znak ovog perioda je Strijelac koji nam pomaže da pronađemo mudrost ili pokrenemo tajne koje izlaze na površinu.

Iako pomrčina može izazvati mnoge strahove i nesigurnosti, ovo je definitivno trenutak kada će mnogi napredovati.

29. svibanj/maj – retrogradni Merkur

Vladajući planet Blizanaca, Merkur, ulazi u svoju drugu retrogradnu fazu u ovoj godini. Vrijeme je da napravite pauzu, razmislite o svojim sljedećim potezima i otrgnete se iz kandži prošlosti.

U ovom periodu pazite koje odluke donosite i ne prepuštajte ništa slučaju. Budite oprezni u prometu, s novcem i potpisivanjem ugovora i dokumenata.

sensa.mondo

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *