Super mladi Mjesec u Škorpionu 15.11.2020.


Veliko suočavanje!

Foto: pixabay.com

15.11. u 06:07:47 sati pojavljuje se mladi Mjesec u Škorpionu. To je posljednji Super mladi mjesec u godini koji nosi duboko emotivnu, iscjeljujuću i otrježnjujuću energiju. Sve što treba isplivati ​​na površinu, posebno na emocionalnoj razini, promiješat će se u nama. Osjetit ćemo dugu emocija koje nas čine ljudima. Pod ovim mladim Mjesecom, podsjećamo se da je uvijek u našoj moći ponovno se uzdignuti kad za to dođe vrijeme.

Mladi Mjesec u Škorpionu potiče nas da se suočimo sa sobom i svim svojim osjećajima. Potiče nas da dopustimo najdubljim strahovima, ljubavima, nadama i snovima da se uzdignu iz dubine našeg trbuha u novi prostor svjesnosti.

Dok ulazimo u mračne dubine mutnih voda Škorpiona, možda se nećemo osjećati ugodno, ali to je zaista ono što nam je potrebno.

Ponekad moramo raditi ono što je neugodno, ponekad se moramo suočiti sa svime što se krije u sjeni naših vlastitih strahova i sumnji. Jer kad to učinimo, mnogo dobijemo.

U tim trenucima probijanja kroz ono što je neugodno; kad shvatimo i u potpunosti vidimo svoje najveće boli, stječemo snagu i mudrost.

Ta snaga, ta mudrost je nešto što dolazi samo kad pronađemo hrabrost i odlučnost da se suočimo s našim najvećim ranama i borbama.

Svi se suočavamo s vlastitim borbama, strahom, neizvjesnošću i nestabilnošću. 2020. je promijenila toliko stvari. No, pod ovim mladim Mjesecom, podsjećamo se da je uvijek u našoj moći ponovno se uzdignuti kad za to dođe vrijeme.

Podsjećamo se da je, čak i kada se stvari raspadnu oko nas, sve dio velikog ciklusa smrti i ponovnog rađanja.

Toliko smo se puta ponovno rodili na ovom životnom putu, zato dopustite da vam ovaj mladi Mjesec pokaže put kroz vašu vlastitu metamorfozu. Dopustite da vas podsjeti koliko ste daleko dogurali. Dopustite da vam pruži nadu u mogućnosti koje će se dogoditi.

Iako ovaj Mladi Mjesec nosi duboku i otrježnjujuću energiju, također je lijepo aspektiran s planetom Jupiter.

Jupiter je poznat po tome što nam omogućuje da vidimo zrake nade i pozitivnosti. Omogućuje nam da držimo sunce u svom srcu i sjetimo se da se uvijek odvija viši plan.

Jupiter nam daje sposobnost da stvari sagledamo iz šire perspektive. Njegova energija omogućuje nam da se oslobodimo svojih ograničenja i fiksnog načina razmišljanja te da se nadvijemo iznad svega toga gdje možemo vidjeti kako nas svaka akcija i svaki događaj uvijek vode tamo gdje trebamo biti.

Čak i ako ne možemo vidjeti cijelo putovanje ili shvatiti puni opseg onoga što se oko nas događa, pod ovim se Mjesecom nudi energija koja nas poziva da se sjetimo da se stvari uvijek mijenjaju i transformiraju, a iako možda nemamo kontrolu nad svime, mi imamo kontrolu nad načinom na koji odlučujemo reagirati.

Dakle, dok se suočavate sa svojim emocijama i pokušavate ih prihvatiti, zapamtite – i ovo će proći.

Pokušajte se usredotočiti na ono što možete kontrolirati, pokušajte vidjeti dalje od fiksnih ograničenja i pokušajte zamisliti kamo nas to može dovesti sutra.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *