Foto: pixabay.com

Ovo će biti najveći Super Mjesec u godini, a ono što želi prilično je jasno – budite nesebični i empatični kada se radi o patnjama drugih ljudi. Super Mjesec se bavi popravljanjem stvari u odnosima, a njegova svjetlost pomoći će nam da otkrijemo slabosti u našem odnosu. Zašto ne iskoristiti vrijeme za popravljanje stvari?

Puni Mjesec 8. travnja/aprila omogućit će svakome od nas da počne razmišljati o tome kako se možemo ujediniti. Svi se trebamo početi ponašati jedno tijelo usred svega što se događa oko nas. Ovaj puni Mjesec također će nas osloboditi svega što nas opterećuje od početka godine.

Ovo će biti najveći Super Mjesec u godini, a ono što želi prilično je jasno – budite nesebični i empatični kada se radi o patnjama drugih ljudi. Stavite se u tuđe cipele i pokušajte osjetiti  kako je biti na mjestu nekog drugog. Možda se osjećate potpuno usamljeno i odvojeno od ostatka svijeta, ali zapamtite – svi smo zajedno u ovome.

Na duhovnom planu svi smo povezani jedni s drugima – mi smo jedna cjelina, stvorena da živi život kao pojedinac, odvojena bića na opipljivoj ravnini. Ali usprkos našem odredištu i putu koji smo poduzeli, mi smo isti entitet duboko u našoj duši.

Također, stvarnost koju viđamo svakog dana temelji se na našoj vlastitoj mašti, uvjerenju i želji da to uvjerenje pretvorimo u stvarnost. Iako smo uvijek koračali stazom zajedno sa svima, vrijeme je da sami razumijemo svoju vječnu snagu.

U slučaju da vas muče osobni problemi, vrijeme je da izađete iz te zone. Razmislite o drugima i kako na njih utječu sve što se događa u Svemiru. Zapamtite, ne mora se raditi o velikim stvarima. Možete dati donaciju, pomoliti se ili jednostavno nazvati nekoga. Na kraju dana, potrebno je raditi na boljitku svih oko nas.

 

Kao što možda naslućujete, stvari sada ključaju. Osjeća se da se veo između sna i jave smanjuje. Naše vibracije diktiraju energiju koja će uskoro poteći.

Trebamo otpustiti svoj ego i ne biti fascinirani svime oko nas. Moramo prihvatiti dar koji je život i prestati gubiti svoje vrijeme. Moramo shvatiti da je pravi smisao života pomagati drugima. Kad je netko u potrebi, nikad mu ne zaboravite pružiti ruku. Ako je vama potrebna pomoć, ne ustručavajte se potražiti je.

Kad je u pitanju diktiranje života na Zemlji, Super Mjesec se bavi popravljanjem stvari u odnosima. Svjetlost Super Mjeseca pomoći će nam da otkrijemo slabosti u našem odnosu. Zašto ne iskoristiti vrijeme za popravljanje stvari?

Ovaj Super Mjesec u Vagi mogao bi  izazvati osjećaj neadekvatnosti među nama, to moramo nadići. To može biti prilično opterećujuće. Ali zapamtite, suosjećanje je ključno.

Budite nježni prema svima. Svi se muče i osjećaju patnju da bi stigli do kraja svog puta. A ovaj Puni Mjesec može povećati tu patnju izvlačenjem emocija i rana iz prošlosti. Nemojte nekoga osuđivati, jer možda nikada nećete znati kroz što ta osoba prolazi u životu.

Pomozite i sebi – brinite o svom tijelu. Pravilno se hranite, čitajte i spavajte. Ostanite kod kuće i pazite na sebe. Super Mjesec treba iskoristiti, ne treba ga se bojati.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić