Sunce ulazi u Ovna i donosi nam nešto čarobno…


Privucite ono što želite od 21.03. do 21.04.

Designed by Freepik

Sunce ulazi u Ovna 21.03. i počinje vladavina prvog znaka Zodijaka, kao i astrološka nova godina. Vladavina Ovna nas ohrabruje da pozdravimo nove promjene. Potiče nas da koristimo kreativnu energiju i koristimo je za postizanje svojih ciljeva, projekata i snova. Evo koji će datumi biti ključni za vrijeme Sunca u znaku Ovna!

Sunce ulazi u Ovna 21.03. i počinje vladavina prvog znaka Zodijaka, kao i astrološka nova godina. Ovo je period kada se pronalazi unutrašnja snaga i mudrost.

Vladavina Ovna u 2021. godini ne sadrži nijedan retrogradni planet, što znači da nas očekuje samo energija napretka. Postižemo više ciljeve i otpuštamo razne strahove.

Početak vladavine Ovna donosi nam i proljeće – period plodnosti, cvjetanja, novog života i divne energije.

Bez obzira koji dio ciklusa doživljavate, vladavina Ovna nas ohrabruje da pozdravimo nove promjene. Potiče nas da koristimo kreativnu energiju i koristimo je za postizanje svojih ciljeva, projekata i snova.

Krećemo ispunjeni novom mudrošću i sigurni smo u svoje sposobnosti. Krećemo na novo putovanje i najbolje koristimo osobine Ovna, našeg vatrenog znaka.

Evo koji će datumi biti ključni za vrijeme Sunca u znaku Ovna:

20./21. ožujak/mart – Proljetna ravnodnevnica

Ravnodnevnica je trenutak ravnoteže i dan koji nas povezuje s našim duhovnim vodičima.

Dan i noć isto traju i donose nam izbalansiranu energiju pa iskoristite rituale za postizanje željenog cilja.

25. ožujak/mart – Konjunkcija Venere i Sunca

Kako se Venera poravnava sa Suncem, dobivamo snažnu dozu njene energije. Venera je planet ljubavi, veza i novca. Ona nas podsjeća na našu žensku energiju.

Poštujete svoje kreativne moći i donosite neke smjele i hrabre odluke vođene srcem.

28. ožujak/mart – Pun Mjesec u Vagi (Veliki trigon)

Sezona Ovna donosi nam jedan od najčarobnijih punih Mjeseca u godini. U vrijeme punog Mjeseca u Vagi, Mjesec će se zajedno s Marsom i Saturnom poravnati u savršen trokut poznat kao Veliki trigon koji se smatra sretnim, zaštitničkim pa čak i magičnim! On predstavljaju harmoniju i lak protok energije između kozmičkih energija.

Mars i Saturn, zajedno s Mjesecom, udružuju snage da bi nam pomogli da budemo motivirani, naporno radimo i slijedimo svoje snove i ciljeve.

Ovo je snažna manifestacijska energija koja nam zaista može pomoći u rješavanju projekata za koje smo možda mislili da su preveliki ili preambiciozni. Nešto će možda kulminirati za vas tijekom ovog punog Mjeseca – moći ćete iskoristiti plodove svog rada.

28./29. ožujak/mart – Kiron s konjunktom Sunca

28. ožujak/mart donosi pun Mjesec, ali i poravnanje Sunca i Kirona. Kiron je asteroid koji je poznat kao ranjeni iscjelitelj. Njegova energija pomaže nam da shvatimo svoje traume i rane i pretvorimo ih u portale snage, nadahnuća i liječenja za sebe i za druge.

Kako Kiron ulijeva svoju energiju sa Suncem, mi dobivamo sve veću podršku da zacijelimo i pretvorimo naše rane u moćne izvore nadahnuća.

03. travnja/aprila Merkur ulazi u Ovna

Merkur ulazi u Ovna stvarajući niz kozmičkih tijela u ovom znaku. U ovom trenutku imamo Sunce, Merkur i Veneru u Ovnu, zajedno s asteroidima Ceres i Kiron, i patuljastom planetom Eris. Sva ova snažna energija Ovna dodaje ulje na vatru i pomaže nam da povučemo neke smjele poteze.

S Merkurom koji je sada u Ovnu, možda ćemo morati biti malo pažljivi nad onim što smo odlučili podijeliti s drugima i ne reći stvari zbog kojih ćemo kasnije možda zažaliti. Energija Ovna može biti impulzivna pa je to samo nešto za gledanje!

09. travanj/april – kvadrat Marsa i Neptuna

Ovo je zanimljiva dinamika energije koja nam može pomoći da razmišljamo kreativnije i fleksibilnije. Uz svu ovu motivacijsku energiju koja cirkulira posljednjih nekoliko tjedana, ova energija može nam pomoći da razmišljamo drugačije i možda nađemo novi kreativni način na koji to možemo učiniti.

Ako tražite jasnoću i pojačate svijest, ova energija može biti korisna.

11. travanj/april – mlad Mjesec u Ovnu

Mlad Mjesec u Ovnu jedan je od najsnažnijih za manifestaciju i vizualizaciju – privucite u život ono što želite. U vrijeme ovog mladog Mjeseca, događaju se Venera i Pluton koji su vrlo aktivni, jačajući našu unutrašnju moć i pružaju nam priliku da se uzdignemo i zatražimo ono što je s pravom naše.

Ovo je vrijeme za povezivanje s višim ja i spoznavanje svoje vrijednosti.

14. travanj/april – Venera ulazi u Bika

Venera voli biti u Biku i donosi skladnu energiju.

Počet ćemo osjećati da se stvari malo usporavaju i možda ćemo željeti biti metodičniji u vezi sa svojim sljedećim koracima.

18. travanj/april – Konjunkcija Sunca i Merkura

Poravnanje Sunca i Merkura uvijek je poseban događaj u pitanjima komunikacije i prisluškivanja skrivenih poruka naše podsvijesti i intuicije.

Obratite pažnju na bilo koju poruku koju dobijete ovog dana.

19./20. travanj/april – Sunce u Biku

Sunce napušta Ovna i ulazi u vladavinu Bika.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *