Sunce trigon Pluton 14.9.2020.


Vrijeme da napokon sredimo živote!

Foto: pixabay.com

Znamo da slučajnosti ne postoje pa tako nećemo biti iznenađeni niti današnjim trigonom tranzitnog Sunca iz znaka Djevice s Plutonom iz znaka Jarca. Danas su planeta volje, snage, ega, sjaja i svega što blješti i sjaji na van, Sunce i planeta velike moći, transformacije i svega tamnog i skrivenoga duboko u nama i u jezgri same planete, Pluton u vrlo moćnom i pozitivnom odnosu.

U isto vrijeme kada je Venera planeta ljubavi i uživanja u nezgodnom odnosu s Uranom planetom slobode, kozmopolitizma i našega višega ja. Jer sve je dualno, nikada nam nešto nije oduzeto a da s druge strane nešto ne dobijemo. Tako je i danas na zvjezdanom nebu.

Aspekti između Sunca i Plutona donose novi osjećaj snage i spremnosti na realizaciju najtežih poduhvata i ispunjenje velikih, uzvišenih ciljeva. I zato, vrijeme je da napokon malo sredimo živote. Jer dani pred nama pružaju mogućnost da osjetimo veliku energiju i snagu i da krenemo u promjene. Kako u sebi tako i oko sebe.

Imat ćemo dovoljno snage da se oslobodimo svega što nas pritišće i svega što je zastarjelo. Svega što nam više ne koristi i uz čega/koga više ne rastemo.

Nebo nam pruža potencijal, ali hoćemo li ga iskoristiti?! Bilo bi mudro iskoristiti ga. I to pametno. Osobni, financijski i profesionalni problemi generalno podržani su pod ovom energijom i uz našu snagu volje doživjeti malo reda i pozitivnih promjena.

Pluton je sada u retrogradnom kretanju, a tijekom retrogradnosti planete prošlost  se vraća, ponavlja u doslovnom smislu ili psihološki.

U svibnju ove godine Pluton iz Jarca i Sunce koje je tada tranzitiralo znakom Bika također su bili u trigonskom odnosu. I ukoliko ste tada propustili iskoristiti ovu energetsku podršku s neba evo pružena vam je šansa za popravni ispit. Iskoristite je!

Tomislava Horvat

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *