Foto: pixabay.com

Očekuje nas magični mlad Mjesec 04. studenog i uskoro će nam donijeti uzbudljive šanse za osobno usavršavanje. Boravit će u tajanstvenom i misterioznom znaku Škorpiona, što će nas gurnuti duboko u more naših emocija. Od nas se očekuje potpuna transformacija, ali nijedan početka nije lak. Bit ćemo buntovni, spremni da se oslobodimo ograničenja, da preskočimo prepreke i ostvarimo svoj san. Pazite da za to ne izaberete pogrešna sredstva, jer mlad Mjesec u Škorpionu lako vas može uvesti u zabludu. Ponovno rođenje i emocionalna transformacija – to je ono što ćete doživjeti!

Saznajte što vašem znaku od 04. studenog donosi mlad Mjesec u Škorpionu:

Ovan

Ova duboka i misteriozna lunarna faza donosi vam priliku da postanete ranjivi i istražite svoju mističnu stranu.

Umjesto da pokušavate odmah poduzeti akciju u skladu sa svojim prvim instinktom, dozvolite da osjećaji mladog Mjeseca polako utječu na vas.

Pokušajte slušati svoju intuiciju kada je u pitanju rješavanje važnih koraka.

Bik

Sve je moguće u vašim vezama trenutno, dragi Bikovi – čak i ako vam se čini da ne znate kuda dalje.

S Mjesecom u vašoj kući partnerstava, nove mogućnosti za povezivanje i posvećivanje drugima počet će se otvarati pred vašim očima.

Ponekad kompatibilnost funkcionira na misteriozan način pa ostanite otvoreni za magiju života.

Blizanci

Ovaj mlad Mjesec ističe rutinske stvari u vašem životu i traži od vas da se prestanete fokusirati.

Sve što radite ima valoviti efekt u vašim životima – čak i najobičniji postupci.

Dakle, bilo da se radi o vašem poslu, zdravstvenim navikama ili svakodnevnim ritualima, napravite svjestan izbor da se povežete sa svakim trenutkom vašeg dana.

Rak

Ova moćna lunacija donosi puno zadovoljstva i uzbuđenja za vas, dragi Rakovi.

Zato dopustite da budete inspirirani svojim intenzivnim osjećajima i zaronite u emociju.

Možda ćete otkriti da ste u mogućnosti da oživite stvari na novi način upravo sada, bilo da je u pitanju kreativni projekt ili nova veza.

Neka vas vode vaše iskrene želje.

Lav

Spremite se da osvijestite svoje osjećaje, jer ova mjesečeva faza osvjetljava jedan od najosjetljivijih i najemotivnijih dijelova vaše duše.

Sada je prelijepo vrijeme da poštujete svoju prošlost i povežete se sa svojim korijenima, jer usklađivanjem s ovim temeljnim dijelovima vašeg bića, moći ćete krenuti naprijed ka svojim trenutnim ciljevima s više autentičnosti i samopouzdanja.

Djevica

Dok energije mladog Mjeseca uglavnom favoriziraju samoću, možda ćete otkriti da ste inspirirani da izađete i povežete se sa svojom lokalnom scenom.

Ako se osjećate društveno, okupite se s bliskim prijateljima koji neće bježati od ranjivih razgovora o osjećajima.

Ako ne, pokušajte prošetati u meditaciji kako biste vježbali svjesnost i pomogli si da razjasnite svoje ciljeve.

Vaga

Ova lunacija vas dovodi u kontakt s vašim resursima, omogućavajući vam da jasno vidite što vam je potrebno da biste se osjećali sigurno i cijenjeno.

Pazite na neočekivane dobitke, povišice ili financijske prilike koje bi vam mogle pomoći da se približite svojim ciljevima vezanim za novac i pravite planove kada je u pitanju budžetiranje ili slaganje gotovine.

Škorpion

Sretan mlad Mjesec u vašem znaku, dragi Škorpioni! Lunarno resetiranje u vašem carstvu zodijaka događa se samo jednom godišnje pa razmislite o tome kao o moćnoj šansi da se ponovo osmislite i transformirate u nešto novo.

Sada imate moć da manifestirate svoje želje u stvarnost, stoga stupite u kontakt sa svojim ciljevima i motivirate se da ih ostvarite.

Strijelac

Osjećate intenzivnu energiju mladog Mjeseca i to bi vas moglo učiniti hipersvjesnima bilo kakve težine koju izgleda vaša duša nosi.

Umjesto da pokušavate ignorirati težinu ovih osjećaja, oslonite se na njih i dozvolite sebi da budete potpuno uronjeni u njihovu moć.

Ako se suočite s njima direktno, znat ćete točno s čim imate posla (i bolje ćete se moći osloboditi tereta).

Jarac

Ova lunacija donosi nove mogućnosti za rast, povezivanje i stvaranje u skladu s drugima.

Iza skoro svakog velikog lidera stoji tim suradnika koji podržavaju, zato potražite snagu i inspiraciju od svojih prijatelja i počnite se oslanjati na mentalitet koji je više grupni kada su u pitanju vaši ciljevi.

Vodenjak

Vaš radni vijek dobiva veliki sjaj pod ovom lunacijom, ali to se možda neće dogoditi na način na koji očekujete.

S novim Mjesecom koji se suočava s vašom vladajućom planetom Uranom, sada se događaju razne vrste nepredvidivih promjena i nova vrata profesionalnih mogućnosti otvaraju se iza svakog ugla.

Iskoristite ovo povećanje energije da biste napredovali u svojoj karijeri, čak i ako morate skrenuti s puta.

Ribe

Spremite se da proširite svoj um i napustite svoju zonu komfora.

Ova lunacija koja pomiče granice vas inspirira da naučite nove stvari, tražite novo znanje i proširite svoje osobne horizonte – zato razmislite o svakoj prilici koja se sada predstavlja kao šansa za rast.

sensa.mondo