Što vam donosi pun Mjesec u Raku 10. siječnja 2020.


Horoskop za izražene emocije i stabilnu ljubav…

Evo na koje znakove će najviše uticati pomračenje Mjeseca i pun Mjesec u Raku…

Destog siječnja očekuje nas pomračenje Mjeseca i pun Mjesec koji će biti u znaku Raka. 10. siječanj bit će dan koji će biti od izuzetne važnosti za sve horoskopske znakove. Prava pomutnja na samom početku 2020-te godine! Saznajte u narednim redovima što sve možete da očekujete i što će vam donijeti pun Mjesec u znaku Raka.

Pun Mjesec u Raku donosi promjene za sve horoskopske znakove. Ovo je idealno vrijeme da razmislite na čemu sve treba da poradite kako bi vaš život bio kvalitetniji i ljepši. Ako treba da poradite na odnosima sa partnerom ili na porodičnim odnosima, uradite to ovih dana, jer ćete mnogo lakše nego inače izgladiti odnose koji već neko vrijeme nisu u najboljem redu. Vreme je praštanja, pa ćete morati da pređete preko nečijih grešaka, kako bi u budućnosti mogli bolje da funkcionirate sa određenim osobama.


Strijelčevi, Ovnovi i Bikovi
 bit će suočeni sa prekretnicama na poslovnom planu. Morat ćete da donesete bitne odluke, a moguće je da ćete dobiti i nove poslovne odluke. Ostali znakovi će imati prilike da obnove stare kontakte i da svoju karijeru transformiraju u pravcu u kojem žele da ona ide. Jako je važno da u ovom periodu dobro razmislite o tome što želite da radite, i da jasno postavite svoje ciljeve.Mnogi znaci će od 10. siječnja, a posebno Lavovi, Vodenjaci, i Vage raditi na stabilizaciji odnosa u ljubavnim odnosima. Žudeći za sigurnošću, znaci će nerijetko osjetiti i nemoć i pad samopouzdanja, pa može doći do žustrih svađa i do zahlađenja odnosa, baš u tom pokušaju da stvari postanu idealne. Sa druge strane, Rak kao vladajući znak punog Meseca donosi i izražene emocije, pa je moguće da ćete biti osetljiviji, da ćete više razgovarati o svojim osećanjima.

Pošto su izražene emocije više nego inače, odluke treba da donosite hladne glave, jer lako možete upasti u konflikte sa nadređenima i sa poslodavcima. Iskreno izrazite svoje stavove i imajte na umu da su poslovne odluke u ovom trenutku važne za napredovanje u budućim danima.

10. siječnja  svi znakovi zodijaka razmišljat će više o familiji i o odnosima. Rak donosi potrebu za okupljanjem, za mirenjem, za rješavanjem sukoba. Ako budete bili u prilici da popričate sa porodicom o konfliktnim situacijama, sada je idealan period za to. Druga strana mjeseca u Raku donosi zahlađenje odnosa, nemir, budi strahove. Ribe i Bikovi lako mogu da osjete ljubomoru, strah od gubitka voljene osobe. Mnoge nesigurnosti će isplivati na površinu i biće ovo težak dan za sve znakove koji su odlučili da ne iskazuju svoje emocije nikome.

Mnoge znakove će mučiti pomisao da može doći do promjene, bilo da je u pitanju poslovna sfera ili ljubavna veza. U ovim momentima treba da izbjegavate sukobe i prenagljene reakcije. Više se odmarajte i razmislite o svojim željama i ciljevima za period koji dolazi.

Pun mesec u znaku Raka napravit će pravu pomutnju u životima svih horoskopskih znakova. Na ovaj dan, važno je da ostanete relaksirani i da budete svjesni riječi koje izgovarate kako ne biste upali u svađe i razmirice sa porodicom ili sa ljudima sa kojima radite. Što se tiče zdravlja, treba povesti računa o ishrani, jedite zdraviju i laganiju hranu. Mnoge znakove će mučiti i nesanica, pa bi bilo dobro da popijete čaj i da odete u šetnju prije spavanja.

Izvor: Mogu ja to sama

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *