Foto: pixabay.com

Kada se u kolovozu/avgustu na nebu pojave mlad i pun Mjesec, važno je obratiti pažnju na njihovu energiju, jer će značajno utjecati na naše životne puteve, ističu astrolozi. Evo što nam donose i kako će utjecati na našu sudbinu!

 

Mlad Mjesec, 08.08. u 15:50h

Mlad Mjesec nas očekuje 08.08. u 15:50h i bit će u znaku Lava. Imat će povoljan utjecaj na naš život pa se preporučuje da za ovaj dan napravite krupne planove.

Mlad Mjesec, posebno u znaku Lava, potiče energične i aktivne poslove. Na primjer, masovni događaji mogu donijeti zanimljiva poznanstva, sportski trening energiju, a tečajevi ili predavanja – originalne ideje.

Astrolozi savjetuju da u fazu mladog Mjeseca uđete s jasnim planom za naredni period i odvojite vrijeme za sastavljanje popisa obaveza, liste za kupovinu i vizualizacije svojih snova. Također je korisno zapisati viziju vlastitog života.

Za vrijeme mladog Mjeseca intuicija je značajno pojačana, ali je i komunikacija na dobroj razini. Uspjet ćete se povezati s mnogim ljudima i pronaći zajednički jezik. Mnoga slobodna srca mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo.

Ipak, koliko god period bio povoljan za planiranje, ne vrijedi započeti popravke, pokretati nove projekte ili drastično mijenjati svoj život na dan mladog Mjeseca. Međutim, odmah nakon ove faze, dva tjedna bit će vrlo povoljan period za snažne aktivnosti u svim područjima.

Na dan mladog Mjeseca ne vrijedi trošiti velike sume novca. I ne preporučuje se da idete u kupovinu. Mladi Mjesec negativno utječe i na emocionalno i na fizičko zdravlje. U slučaju da se osjećate preplavljeno emocionalno ili fizički iscrpljeno, nemojte sebe mučiti, već odvojite vrijeme za kvalitetan odmor.

 

Pun Mjesec, 22.08. u 14:02h

Pun Mjesec u kolovozu 2021. dogodit će se u nedjelju 22. u 14:02 i bit će u Vodenjaku. Pun Mjesec je energetski jak dan i u tandemu s Vodenjakom može imati vrlo blagotvoran efekt na naš život.

Što raditi na dan punog Mjeseca u kolovozu 2021. godine?

Pun Mjesec pomaže da se uspješno spoznaju sve nove i neobične stvari. Stoga, 22. kolovoza/avgusta, možete planirati pokretanje novog projekta, prelazak na novo radno mjesto, početak obuke i slično.

Također će ovog dana stvari ići dobro i na osobnom planu.

Astrolozi tvrde da je period punog Mjeseca sjajan za velike financijske transakcije. Odlično je vrijeme za ulaganje, kupovinu ili prodaju nekretnina.

Ipak, pazite da previše ne ispraznite svoju kasicu jer se kasnije možete kajati.

U danu punog Mjeseca ljudi obično postaju emotivniji, a neki čak i agresivniji. Stoga, izbjegavajte neugodne razgovore i sve konflikte.

U ovom periodu se ne preporučuje da pretjerano vježbate, riskirate ili izmišljate priče.

Emocije su pojačane, ali ako ih kanalizirate u pravom smjeru – ka širenju ljubavi – sve će biti sasvim u redu.

sensa.mondo