Foto: pixabay.com

Sekstil mladog Mjeseca i Saturna donosi pozitivan utjecaj na mnogim poljima. Također, jak utjecaj imat će Kiron, Lilit i Mjesečevi čvorovi. Drugi važan utjecaj na aspekt mladog Mjeseca u ožujku/martu 2020. godine imat će nepokretna zvijezda zvana Deneb Kaitos, koja djeluje poput Saturna, izazivajući nesreću, inhibiciju i suzdržanost. Pojavljuje se i asteroid na stupnju mladog Mjeseca koji pojačava efekt karmičkog ranjavanja. Sada je važno da postanete svjesni svoje snage i moći da idete dalje i napredujete.

Svjedoci smo da se u ožujku/martu 2020. godine dogodilo mnogo drastičnih promjena i izazova, a 24. ožujka/marta pojavit će se mlad Mjesec koji će donijeti jednu sasvim drugačiju energiju.

Mlad Mjesec u Ovnu donosi puno novih izazova za sve nas. Iako postoji rizik od straha i negativnih emocija, mlad Mjesec sa sobom i ovoga puta donosi jednu novu, osvježavajuću energiju.

Svaka pojava mladog Mjeseca simbolizira novi početak, veliku svjetlost u mračnom tunelu i nadu. U narednom periodu počinjemo se oslobađati negativnosti i prihvaćamo nadu i vjeru da će sve biti u redu.

Sekstil mladog Mjeseca i Saturna donosi pozitivan utjecaj na mnogim poljima. Također, jak utjecaj imat će Kiron, Lilit i Mjesečevi čvorovi. Ove dva aspekta ne koriste se u tradicionalnoj astrologiji, dok su Mjesečevi čvorovi jako bitni u vedskoj, odnosno indijskoj astrološkoj tradiciji.

Ovi aspekti planeta i sazviježđa povezani su s obitelji, prethodnim životom i karmom. Kiron nas asocira s velikim karmičkim čvorovima, ali i s magijom i iscjeljenjem. Lilit (Crni Mjesec Lilit), arhetip Tamna Boginja, je ženska verzija Kirona.

Drugi važan utjecaj na aspekt mladog Mjeseca u ožujku/martu 2020. godine imat će nepokretna zvijezda zvana Deneb Kaitos. Ova zvijezda djeluje poput Saturna, izazivajući nesreću, inhibiciju i suzdržanost. Također, pojavljuje se i asteroid na stupnju mladog Mjeseca koji pojačava efekt karmičkog ranjavanja.

Čitav ovaj kozmički val donijet će nam drugačiju energiju na više načina pa će nam čak i Saturn dati mali poticaj. Sekstil mladog Meseca i Saturna dat će više strpljenja onima kojima je to od presudne važnosti.

Lakše preuzimamo odgovornost i niz krupnih i značajnih koraka. Iako se čini da je trenutna situacija neodrživa, važno je da postanete svjesni svoje snage i moći da idete dalje i napredujete.

Mnoge rane bit će zaliječene, kao i stanje svijesti. Što smo svjesniji energetskih izazova koji su pred nama, to više možemo postati svjesni, radi zaštite od njih. Naravno, ne možemo ih izbjeći, ali “udarac” negativne energije sami moramo bar malo ublažiti.

Kvadrat mladog Mjeseca i Mjesečevih čvorova predstavlja karmičko raskršće – osjećat ćemo se rastrzani između prošlosti i svoje budućnosti. Moguće je da ćete biti zbunjeni i neodlučni kada se radi o akcijama koje treba poduzeti u bliskoj budućnosti.

Postoji tendencija da će se određeni znakovi Zodijaka zaglaviti u negativnim emocionalnim obrascima. Uslijed toga može doći do napetosti u odnosima s drugima, naročito ljubavnim. Sada se suočavamo i s duboko sakrivenim, potisnutim emocijama, kao i vlastitim navikama i predrasudama.

Ostavite prošlost iza sebe – to jedini način da steknete svijetlu perspektivu. Mlad Mjesec označava novi početak i dat će vam snagu da se suočite o teškim odlukama koji se tiču obitelji, posla i ljubavi.

Otpustite stvari koje vas sprječavaju da ispunite svoju sudbinu i vodite se svojom pravom prirodom, bez utjecaja okruženja i okolnosti. Dobri odnosi ostaju dobri i daju vam snagu. Pokušajte u njima sačuvati harmoniju.

Iako dobivate puno savjeta, najvažnije je da pogledate unutar sebe, u svoju dušu, da biste znali kojim putem treba krenuti. Slijedite svoju intuiciju i ostanite odgovorni.

Tijekom ove četverotjedne faze Mjeseca naučit ćete mnoge istine koje vas pokreću na novom putu. Mogu se formirati nove karmičke veze i neki ljudi će vam također pomoći da pronađete pravi put za svoju dušu.

lovesensa.rs