Foto: pixabay.com

Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostatci doći do izražaja, naročito na poslovnom planu. Mnogi Lavovi imat će hrabrosti da otpuste ono što im više ne odgovara i uklone bespotrebne stvari iz svog života.

 

Mekur je 3. veljače/februara prešao u znak Riba, što znači da mu je oduzeta racionalna strana, domišljatost i logična priroda. S Merkurom počele su vladati moćne emocije!

Povećava se rizik od velikih grešaka, nesporazuma, konfuzije… Ovaj aspekt uvodi nas u sve mašte, nadahnuća, umjetnosti. Miluje našu dušu i čini da zalutamo u prostoru vanvremenskih emocija, ali pazite da se potpuno ne izgubite u magičnom labirintu osjećaja.

Merkurovo putovanje kroz znak Riba dugo će trajati, od 3. veljače/februara do 11. travnja/aprila 2020. Godine. 17. veljače/februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započet će 10. ožujka/marta.

Kako smo tijekom retrogradnog Merkura u Ribama sve skloniji greškama, ne savjetuje se veća kupovina, potpisivanje ugovora, kupovina prevoznih sredstava i komunikacija.

Retrogradna vatrena energija potiče nas da razmislimo o stvarima koje su nam se dogodile u prethodnih par mjeseci. Imali ste napet i intenzivan period, a sada je vrijeme da pronađete unutrašnji mir i uspostavite balans. Ostavite prošlost iza sebe kako biste se mogli izboriti s izazovima koje donosi retrogradni Merkur.

Saznajte što vaš znak Zodijaka očekuje tijekom retrogradnog Merkura u znaku Riba!

OVAN

Očekuje vas vrlo naporan period i često ćete biti ljuti i napeti. Stalno ste pod pritiskom i niste sigurni ni u jednu odluku koju donesete. Retrogradni Merkur vas upozorava da obratite pažnju na svoje snove, jer će vam oni dati zanimljive i vrijedne smjernice.

Preporučuje se da tijekom ovog perioda počnete šetati, posvetite se meditaciji i aktivnostima koje vas opuštaju. Boravite više vremena na rijeci ili jezeru, jer voda ima čudesnu moć umirivanja.

BIK

Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi pojačanu energiju. Baš zbog toga bit ćete glavni oslonac za svoje prijatelje u ovim mračnim danima. Važno je da razmislite kuda ide vaš put, što je vaša životna vizija i u kojem smjeru želite da se vaš život odvija.

Odbacite sve što vam više nije važno i dopustite sebi da sanjarite. Vizualizirajte sve svoje želje i dozvolite da vam se približe energije obilja i zadovoljstva.

BLIZANCI

Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostatci doći do izražaja, naročito na poslovnom planu. Vraćaju se nedovršeni projekti iz prošlosti, ali više nema nazad.

Najgore što možete učiniti je da sebe konstantno kritizirate. Preuzmite odgovornost za sve što se događa i uložite sve napore da riješite probleme. Intuicija je uz vas!

RAK

Loša komunikacija donosi probleme u odnosima, naročito na poslu. Energiju crpite iz kreativne i duhovne prirode i ne dozvolite da vam je uprljaju toksične vibracije negativnog okruženja.

Malo se osamite, izolirajte i razmislite o sebi. Slušajte svoju intuiciju koja vas mudro može izvesti iz svake situacije.

LAV

Retrogradni Merkur u Ribama probudit će kod vas negativne emocije, preispitivanja i dileme. Ipak, mnogi Lavovi imat će hrabrosti da otpuste ono što im više ne odgovara i uklone bespotrebne stvari iz svog života.

Ako je moguće, odložite važne financijske odluke.

DJEVICA

Djevice će najteže podnijeti ovaj retrogradni Merkur. Za njih počinje period kaosa, turbulencija i naglih promjena. Zaplest ćete se u rizične odnose iz kojih nećete znati kako izaći.

Vi ste dijete reda, a u ovom periodu ravnoteža ne postoji. U cijelom kaosu slijedite svoj unutrašnji kompas.

VAGA

Na polju karijere očekuje vas zbrka, kaos i napetost, a mogući su i financijski izdaci iz kućnog budžeta. Imat ćete malih zdravstvenih problema, zato ojačajte imunitet.

Teškoće u odnosima potpuno će poremetiti vaš život, ali ne dozvolite da kažete ili učinite nešto zbog čega čete se kasnije sigurno kajati. Priroda na vas djeluje umirujuće.

ŠKORPION

Retrogradni Merkur otvara vrata prošlosti i donosi stare, zaboravljene ljubavi. Otkrivate svoju novu intimnu i emotivnu stranu.

Na poslu vas očekuje ugodan period jer ćete imati sjajne ideje i kreativnu energiju. Slušajte što vaša duša želi, jer vas samo ona može odvesti na stazu dobrih mogućnosti.

STRIJELAC

Ovogodišnji retrogradni Merkur vašem znaku donosi nevjerojatnu zabavu. Pružite sebi dodatan odmor, uživanje s dragim ljudima i donesite svom srcu trenutke radosti.

Ne tražite kod sebe greške i izbjegavajte sukobe. Uspostavite temelje mira koji će vam pomoći da se zbližite sa sobom.

JARAC

Očekuje vas više borbi, stresova, rada i napora. Ovo je idealan period za stjecanje novih znanja i fokusiranje na nešto korisno što će vam skrenuti misli sa negativnih stvari, a istovremeno će donijeti poboljšanje na raznim poljima.

Usred opterećenja, odgovarat će vam opuštajući razgovori s dragom osobom.

VODENJAK

Vodenjake neće puno poremetiti retrogradni Merkur u znaku Riba. Imat ćete na umu uzbudljive ideje i konačno ćete završiti neke stvari koje već dugo odlažete.

Ali, budite oprezni kada su u pitanju financije i ne donosite velike i dugoročne odluke. Pustite da vas intuicija vodi.

RIBE

Vaša intuicija je nevjerojatno pojačana pa ćete znati kako spriječiti probleme i izboriti se s mnogim teškoćama koje stvaraju sjene retrogradnog Merkura.

Više se odmarajte, posvetite se svojim željama i potrebama i boravite u prirodi. Bit ćete smireni i nećete dozvoliti da vas sitne prepreke spriječe u ostvarenju ciljeva.

lovesensa