Spremite se za pomrčinu Mjeseca…


Evo kako će u svibnju/maju univerzum utjecati na našu sudbinu!

Abstract photo created by kjpargeter – www.freepik.com

Očekuje nas moćna i turbulentna energija i sasvim je izvjesno da će svibanj/maj biti izazovan mjesec, ali važno je da zapamtimo – svaki izazov u sebi ima nagrade. Ovo je izuzetno moćan period, ali vam može pomoći da napravite važan iskorak na svom putu. Što god se dogodi, bit će važno za razvoj vaše duše. Ogroman pomak nas očekuje i kada Jupiter u svibnju/maju prijeđe u znak Riba. Jupiter predstavlja obilje i može zasjati svjetlošću, proširujući naše darove i talente. Ako vam je Sunce u Ribama ili vam je Jupiter u Ribama u vašem natalnom horoskopu, to može predstavljati izuzetno sretan aspekt!

Prema astrološkom tumačenju svibanj/maj je jedan od najmoćnijih mjeseci u 2021. godini, jer nam donosi pomrčinu krvavog Mjeseca, otvaranje portala Plejade i ulazak Jupitera u znak Riba, prvi put poslije 12 godina.

Očekuje nas moćna i turbulentna energija i sasvim je izvjesno da će svibanj/maj biti izazovan mjesec, ali važno je da zapamtimo – svaki izazov u sebi ima nagrade. Pomrčina punog Mjeseca često je intenzivna i donosi izuzetne promjene u životu, potiče emocije i čini da budemo osjetljiviji nego inače.

U svibnju/maju 2021. godine očekuje nas pomrčina Mjeseca koji se naziva još i “krvav” Mjesec, a posljednji put ovu eklipsu smo imali u 2019. godini. Ovo je izuzetno moćan period, ali vam može pomoći da napravite važan iskorak na svom putu. Što god se dogodi, bit će važno za razvoj vaše duše.

Ogroman pomak nas očekuje i kada Jupiter u svibnju/maju prijeđe u znak Riba. Jupiter predstavlja obilje i može zasjati svjetlošću, proširujući naše darove i talente. Ako vam je Sunce u Ribama ili vam je Jupiter u Ribama u vašem natalnom horoskopu, to može predstavljati izuzetno sretan aspekt!

Evo koji planetarni aspekti su najvažniji u svibnju/maju 2021. godine…

03. svibanj/maj – Merkur ulazi u Blizance

Merkur je ušao u svoj vladajući znak Blizanaca. Ovo je harmonična energija, jer Merkur voli biti u Blizancima. Komunikacija treba teći s lakoćom.

Merkur će kasnije tijekom mjeseca postati retrogradan, tako da je najbolje da sada napredujete u svim novim projektima koje želite započeti ili u izazovnim razgovorima koje treba voditi.

05. svibanj/maj – magičan numerološki niz 555

2021. godina je prema numerologiji u broju 5, a 05.05. 2021. godine nosi magičan niz brojeva 555. Ovaj numerološki niz predstavlja kreativnost i pronalazak radosti.

555 je također znak promjena i vaš život se sprema za uzdizanje na sljedeću razinu. Koristite energije ovog dana za inspiraciju, kreativnost i privlačenje pozitivnih promjena.

08. svibanj/maj – Venera u Blizancima

Venera se pomiče iz svog vladajućeg znaka, Bika u zračni znak Blizanaca. Ovdje treba favorizirati komunikaciju i možda ćemo biti pričljiviji.

Iskoristite ovu energiju kako biste obnovili odnose sa starim prijateljima.

11. svibanj/maj – mlad Mjesec u Biku

Mlad Mjesec u Biku donosi moćnu energiju i priprema nas za sezonu pomrčine. Energija ovog Mjeseca predstavlja lijep period za izoliranje i brigu o svom unutrašnjem blagostanju.

Crni Mjesec je također vrlo aktivan tijekom mladog Mjeseca, a to također može iznijeti na površinu pitanja oko raznih problema sadašnjice.

13. svibanj/maj – Jupiter ulazi u Ribe

Jupiter ulazi u Ribe 13. svibnja/maja i ostaje sve do 28. srpnja/jula. Očekuje nas svježa energija koju ćemo najbolje moći iskoristiti u karijeri i može aktivirati i pojačati našu intuiciju i maštu. Poznato je da nam Jupiter u Ribama skreće pažnju na mistično i magično.

Ovaj aspekt nas potiče da istražimo nešto magično i mistično u nama. Jupiter će se ponovo vratiti u Ribe u prosincu/decembru, gdje će ostati veći dio 2022. godine.

14. svibanj/maj – Merkur ulazi u period sjene

Merkur od 14. svibnja/maja ulazi u fazu sjene i polako prelazi u retrogradni ciklus. Na neke osobe će retrogradni Merkur posebno utjecati, ali nemojte ga se plašiti. Ovo je zapravo moćno vrijeme da se vratimo i razmislimo o mnogim stvarima, prije nego što krenemo naprijed.

Iskoristite ovo vrijeme da biste usporili i dobro razmislili o svojim postupcima i sljedećim koracima u ostvarenju planova.

Od 17. do 22. svibnja/maja – otvaranje portala Plejade

Sunce se poravnava s Plejadama, sazviježđem od sedam zvijezda za koji se vjeruje da predstavlja dom naprednim zvijezdama.

Njihova mudrost nam pomaže da prodremo u dublje dimenzije vlastite svijesti.

20. svibanj/maj – Sunce ulazi u Blizance

Vladavina Blizanca započinje ulaskom Sunca u ovaj zračni znak Zodijaka. Sjajno je vrijeme da svoje misli i ideje prenesete na papir i i onda ih predstavite tamo gdje mislite da će vam najbolje služiti.

Očekuje vas period dobre komunikacije, bistrog uma, ali i važnih i velikih odluka.

23. svibanj/maj – Retrogradni Saturn

Saturn ulazi u retrogradnu fazu i ostat će u njoj naredne dvije godine.

Razmislite što ste ostavili neriješeno iz 2020. godine – možda je ovo idealan period da završite neke stare zadatke.

26. svibanj/maj – Pomrčina krvavog Mjeseca u znaku Strijelca

Ovo je najznačajniji kozmički i astrološki događaj u svibnju/maju, a možda i u cijeloj 2021. godini. Mjesec će dobiti krvavu boju dok doživljavamo potpunu pomrčinu Mjeseca. Ovo je vrlo jaka energija i ukazuje na to da se velike promjene događaju.

Nešto može iznenada napustiti naš život ili ćemo dobiti neke važne vijesti. Očekuje nas skok u dubine naše svijesti. Iako pomrčine imaju tendenciju da nose sa sobom tešku energiju, oni nam mogu pomoći da pronađemo jasnu viziju i steknemo bolji uvid u mnoge stvari.

29. svibanj/maj – retrogradni Merkur

Merkur ulazi u retrogradnu fazu i to dok su još tri planete retrogradne (Pluton, Saturn, Merkur).

Energije pomrčine potiču nas da usporimo, povučemo se i fokusiramo samo na stvari koje su pod našom kontrolom.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *