Foto: pexels.com

Ovaj mlad Mjesec će biti u sekstilu s Marsom iz Jarca, što će mnogim osobama donijeti novu, svježu energiju. Kako je Merkur retrogradan, te će biti u konjukciji s mladim Mjesecom, mnoge osobe sada mogu ispraviti svoje greške i dobiti novu šansu. Sada je sve moguće!

Kako je Mjesec povezan s dušom čovjeka, u Ribama je on prava duboka duša. Sada bi trebali pratiti svoju intuiciju, meditirati, moliti se i očistiti negativne misli. Mnoge osobe se mogu vratiti u prošlost i razmišljati što je bilo pa je sada povoljno vrijeme da se sve ostavi u prošlosti.  Uz pomoć mladog Mjeseca krenite u novi početak, koji će izgraditi neki novi životni put.

Sada je dobro pronaći vrijeme za sebe, malo se osamiti, pročistiti mentalni sklop i riješiti se osoba s kojima vam nije lijepo.

Ovaj položaj Mjeseca je dosta dobar za duhovne osobe, da pokrenu neku novu temu u duhovnosti.

Ovaj mlad Mjesec će biti u sekstilu s Marsom iz Jarca, što će mnogim osobama dati energiju bez koje ranije nisu mogli poduzeti nešto novo u svom životu. Mjesec pravi sekstil i s Uranom iz Bika pa će na pomolu biti dodatna hrabrost, želja za novim istraživanjima i eksperimentima.

Kako je Merkur retrogradan, te će biti u konjukciji s mladim Mjesecom, mnoge osobe sada mogu ispraviti svoje greške i dobiti novu šansu da se poprave.

Mlad Mjesec u Ribama nam daje jednu oceansku dubinu emocija pa ako ranije niste nešto uspjeli, sada je ponovo moguće pokrenuti uz mlad Mjesec.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju.

Mnogi Ovnovi bi mogli poraditi na svojoj duhovnosti, malo se osamiti, meditirati i očistiti mentalni sklop od suvišnih i nebitni misli.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju zaduženom za druženja, prijateljstva, nadanja, grupe planove.

Mnogi Bikovi koji sumnjaju u sebe, sada bi se mogli riješiti tog problema. Bilo bi dobro da se povežete s nekim grupama koje vam odgovaraju.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj desetoj kući koja je vezana za autoritete, šefove, roditelja, karijeru pa bi se tu trebali usmjeriti.Merkur je retrogradan pa možete imati neke nove šanse, ako trebate nešto ponoviti ili ispraviti grešku.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju što je vezano za inozemstvo, više ciljeve, filozofiju, učenja, religiju pa će se tu pokrenuti energija mladog Mjeseca.

Mnogi Rakovi uza vrijeme mladog Mjeseca mogu doživjeti velike preobražaje.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju što je zaduženo za transformacije, regeneraciju, seksualnost, nove početke i završetke starih i stvari, financijske transakcije.

Vi sada možete imati financijsku pomoć od partnera, možete dobiti kredit ili neko nasljedstvo.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i u ljubavi. Sada je vrijeme da malo zastanete i podvučete crtu dokle ste stigli.

Ako sumnjate u sebe, konzultirajte se s osobom u koju imate povjerenja. Moguć je novi poslovni početak iznenada.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju koje je zaduženo za svakodnevni život, posao, zdravlje.

Sada ako želite pokrenuti zdrav način života ili neki novi posao, moguće je da zavedete red u svojoj svakodnevnici. Ne pretjerujte u ničemu, jer vi ste netko tko teži harmoniji.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju što je povezano sa zabavom, djecom, igrama na sreću, poklonima, ljubavlju.

Sva događanja i novi preokreti mogu biti povezani s gore navedenim životnim aspektima. Ne požurujte u novu vezu.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem četvrtom polju koje je vezano za porijeklo, obitelj, jednog roditelja pa će se u tim područjima događati novi preokreti.

Kako će ovaj Mjesec biti povezan s vašom drugom kućom, onda bi moglo doći do sudbinskih događanja i neke regeneracije.

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, trgovine, prometa, braće, rodbine, susjedstva i još mnogih merkurovskih osobina.

Kako će praviti sekstile s vašim znakom onda možete očekivati neke nove pokrete u gore navedenim područjima života.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju koje je povezano s imovinom, prehranom, slobodnim vremenom pa će se tu događati promjene.

Vi možete dobiti neku materijalnu stimulaciju ili napokon biti adekvatno plaćeni za svoj rad.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što će vam pomoći da pokrenete nešto novo u svom životu, nešto što ste željeli.

Možete očistiti svoj mentalni sklop od nepotrebnog viška i od stvari koje nemaju svrhe u vašem životu.

Sretni novi preokreti!

Željka Knežević