Foto: pixabay.com

Sunce trigon Neptun može biti fantastično karizmatična, glamurozna, maštovita, poetična i glazbena kombinacija, koja će doći sa svojom cijenom. Kako trigon lako ide s tokom i s planetom Neptunom, to može učiniti naš ego sugestibilnim i poroznim.

Krećemo se naprijed i ovaj mjesec bliži se kraju. Zapravo, još samo nekoliko dana i srpanj/jul će biti ovdje, spajajući sve iz planetarnog svijeta.

2. srpnja/jula imat ćemo pomrčinu sunca.  Nije važno hoćemo li imati priliku to promatrati ili ne, sve one energije koje su povezane s pomrčinom bit će prisutne u našim životima.

Pomrčine sunca su nešto što se događa na mlad Mjesec, a Mjesec se zapravo kreće između našeg planeta i našeg Sunca. Na taj način Sunce je zamračeno.

Dok se njih troje nalaze u potpuno ravnoj liniji, sve će biti mračno na kratko vremensko razdoblje. Isto tako, energije koje okružuju takve događaje su slične.

One također prikrivaju oči ljudi, ali na neki poseban način i njihove misli. Tijekom takvih događaja, bit ćemo prisiljeni pogledati natrag kako bismo ponovno razmislili o svemu kroz što smo prošli.

Bit će nekoliko stvari koje bismo trebali zapamtiti kada govorimo o utjecaju kojeg ova pomrčina može imati.

Sunce trigon Neptun može biti fantastično karizmatična, glamurozna, maštovita, poetična i glazbena kombinacija, koja će doći sa svojom cijenom.

Kako trigon lako ide s tokom i s planetom Neptunom, to može učiniti naš ego sugestibilnim i poroznim.

Ogledala i dim tijekom pomrčine Sunca lako će pokolebati volju mase. Ljudima koje će ova pomrčina dotaknuti teško će se oduprijeti alkoholu, drogama ili drugim iskušenjima, piše Conscious reminder.

Mjesec trigon Neptun može učiniti ljude posvećenim svojim ljubavnicima tijekom tog razdoblja; međutim, moraju biti jako oprezni da ih njihova čežnja ne ostavlja bez osjećaja za sebe.

Kada ulože veliku predanost u opsesivne strasti, oni će učiniti najbolje što mogu. Takve strasti mogu biti umjetnički projekti, duhovne prakse ili rad na preobrazbi života potrebitih i bolesnih ljudi.

Ovaj trigon također uzima element fantazije Neptuna i čak pokušava stvoriti utopiju. Zapravo, bit će u stalnoj harmoniji sa snovima i nadama običnih ljudi.

Mjesečeva brižnost u nadolazećoj pomrčini Sunca može poprimiti transpersonalnu ulogu kada je riječ o majčinstvu ovog svijeta.

Dok se krećemo naprijed, moramo se ispravno uskladiti s većim slikama. Sve što se događa u našim životima događa se iz određenih razloga.

Iako nadolazeća pomrčina nije nešto što smo očekivali, možemo iskoristiti energije koje nam nudi.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić