Foto: pixabay.com

Sunce je ušlo u Vodenjaka 20. siječnja. Vrijeme je da proslavimo vlastitu unutarnju iskru i da preispitamo svoja uvjerenja te da osiguramo da su usklađena s našom istinom. Možemo očekivati neočekivane događaje koji će nas usmjeriti u drugom pravcu, ali znajte da imate energiju Svemira na svojoj strani!

20. siječnja Sunce je prešlo u znak Vodenjaka. Dok se Sunce kreće kroz zračni znak Vodenjaka, možemo imati nove i inspirativne misli, razmišljati izvan okvira, možemo poticati promjene i pronalaziti nove načine gledanja na stvari. Sada možemo dotaknuti drugačiji dio našeg samoizražavanja.

Vodenjakom vlada planet Uran, a ova kozmička energija postaje naša sila vodilja dok prolazimo kroz sezonu Vodenjaka.

Uran je planet buđenja, može uzdrmati stvari u našim životima, donoseći iznenadne i neočekivane događaje koji nas guraju u novom smjeru. Uran nas vodi da se udaljimo od postupaka, stavova i uvjerenja koji nisu usklađeni s našom dušom i potiče nas da utjelovimo svoju istinu.

Možete se zapitati – koje postupke i uvjerenja poduzimate za dobrobit drugih? U koja se ponašanja uvlačite samo zato što nam društvo kaže da su normalna? Kako možete slaviti jedinstveno biće kakvo jeste?

Vrijeme je da proslavimo vlastitu unutarnju iskru i vlastiti način djelovanja. Potičemo se da preispitamo svoja uvjerenja i osiguramo da su usklađena s našom istinom, a ne s istinom drugih.

Sezona Vodenjaka također je dobro vrijeme za jačanje zajednice u našim životima. Zajednica koja nas podržava toliko je važna za obogaćivanje naših života, stoga razmislite o načinima pomoću kojih možete ojačati svoju vezu s onima oko vas.

Dijeljenje vaših iskustava s drugima također može dovesti do novih prilika i omogućiti vam stvaranje dublje veze s drugima.

Ponekad može biti strašno teško zatražiti pomoć ili podijeliti svoja iskustva s drugima. Ali dopuštanje sebi da budemo ranjivi i izlaganje sebe često može dovesti do nevjerojatnih sinkroniciteta i veza.

Sezona Vodenjaka također je velika podrška za poduzimanje ovih koraka, stoga znajte da imate energiju Svemira na svojoj strani!

23. siječnja Sunce je u konjunkciji s Merkurom. Merkur putuje retrogradno kroz sjene naše podsvijesti, ali se na ovaj dan poravnava sa Suncem, simbolizirajući njegovo ponovno rođenje.

Ako ste osjećali nuspojave retrogradnog Merkura, uključujući pogrešne komunikacije, kašnjenja, tehnološke nesreće ili sporove oko ugovora, možda ćete početi dobivati ​​više jasnoće od ovog dana pa nadalje. Ovo je također sjajan dan za svjesno donošenje odluke da prođete kroz neka ograničena razmišljanja koja vas sputavaju.

29. siječnja Venera kreće direktno. Ovo je dan snage za energiju Venere i može baciti malo svjetla na pitanja veza ili područja u kojima se želimo potvrditi. Venera također vlada našim odnosom s novcem pa tu energiju također možemo iskoristiti za jačanje povezanosti s obiljem.

01. veljače događa se mlad Mjesec u Vodenjaku i označava početak lunarne nove godine. Pod ovim mladim Crnim Mjesecom miješa se nestabilna energija zbog snažnog utjecaja planeta Urana. Iako Uran može uzdrmati stvari, to čini kako bi doveo do buđenja.

Promjena može biti u zraku za vrijeme ovog mladog Mjeseca, ali ovo može biti promjena koja nam je potrebna kako bismo se pomaknuli iz ljepljive energije u kojoj se možemo naći. S obzirom da Merkur ide izravno za nekoliko dana, nudit će nam se nova inspiracija i prilike.

03. veljače Merkur kreće direktno. Ovo je vrijeme u kojem možemo dobiti jasnoću o pitanjima za koja smo bili nesigurni. Ako smo se suočavali s kašnjenjima, tehničkim poteškoćama ili sporovima oko ugovora, možda ćemo početi vidjeti svjetlo na kraju tunela.

Merkuru će trebati neko vrijeme da se vrati prijašnjoj snazi, stoga budite strpljivi, ali znajte da ovu energiju možemo upotrijebiti da se oslonimo na svoju intuiciju.

15. veljače/februara Venera je u konjunkciji s Marsom, šaljući skladne valove u nebo! Venera i Mars sastat će se u znaku Jarca, a spajanje ova dva planeta predstavlja ravnotežu i također je pozitivan znak za romansu. Možete koristiti ovu energiju da dovedete i mušku i žensku stranu svog tijela u stanje ravnoteže.

Ovo je vrlo harmonizirajuća i umirujuća energija pa ako razmišljate o zakazivanju masaže ili neke prakse njegovanja sebe učinite to na ovaj dan kako biste udvostručili njezin učinak! Također možete iskoristiti ovu energiju da onima koje volite pokažete koliko vam znače.

16. veljače događa se pun Mjesec u Lavu. Ovaj pun Mjesec zrači optimizmom i entuzijazmom. Ovdje postoji poticaj da počnemo maksimalno koristiti vrijeme i damo našim kreativnim projektima gorivo koje im je potrebno.

Ovaj puni Mjesec također nas podržava da se okrenemo svojoj sudbini i razmišljamo o načinima da svoje snove pretvorimo u stvarnost. Zbog kozmičkih energija koje teku pod ovim Mjesecom, možda ćemo otkriti da dijeljenje naše priče vodi do prilika i veza koje smo tražili.

17. veljače Jupiter formira sekstil s Uranom. Ovo je rijetka planetarna konfiguracija koja se više neće ponoviti sljedeće 4 godine! Donosi nam harmoničnu vibraciju koja podržava stvaranje pozitivnih promjena.

Ove promjene također mogu biti uspješne za nas zbog utjecaja Jupitera. Ovo je zaista prekrasna energija koja može otvoriti našu perspektivu, promijeniti naš način razmišljanja i motivirati nas da stvorimo više obilja u našim životima.

Iskoristite ovu energiju da razmislite o tome kako se možete povezati s obiljem i podržati se kroz sve promjene koje želite napraviti.

Ovo je također vrlo povoljno vrijeme za duhovni napredak i izvlačenje maksimuma iz bilo koje duhovne prakse.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić