Sekstil Venere i Marsa (od 06.04.)


Evo kakve romantične iskre donosi :

Foto: pixabay.com

Sekstil Venere i Marsa predstavlja jedan od najboljih aspekata za romantiku i druženje. Bit ćete razigrane prirode, željni avanture i lijepih promjena. U duhu proljeća, sekstil Venere i Marsa će vas prodrmati, probuditi i donijeti romantične iskre – vaše je da vjerujete da je sreća na vašoj strani i maksimalno iskoristite naklonost zvijezda.

Sekstil Venere i Marsa 06. travnja/aprila 2021. godine predstavlja jedan od najboljih aspekata za romantiku i druženje. Ovo je idealan spoj seksualnosti i naklonosti, čini da se osjećate samopouzdano, seksipilno i zavodljivo.

Ova ravnoteža znači da ste spremni pružiti šansu novoj ljubavi i prepustite se lijepim emocijama.

Ovo je idealno vrijeme za zabavu. Bit ćete razigrane prirode, željni avanture i lijepih promjena. Svojom pozitivnom i poletnom energijom privlačite ljude oko sebe.

Romansa koju započnete tijekom sekstila Venere i Marsa neće biti površna, već će se temeljiti na intenzivnoj međusobnoj privlačnosti i kemiji.

Koliko u ljubavi, toliko ćete sreće imati i na profesionalnom planu.

Dobar je period za samopromociju, kao i za javni nastup, ali i pokretanje novih projekata.

Bit ćete vrlo kreativni i inspirirani, a neke od ideja mogu vam pomoći da poboljšate financijsku situaciju.

U duhu proljeća, sekstil Venere i Marsa će vas prodrmati, probuditi i donijeti romantične iskre – vaše je da vjerujete da je sreća na vašoj strani i da maksimalno iskoristite naklonost zvijezda.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *