Sekstil Venere i Jupitera donosi ljubav, strast i obilje…


Iskoristite magiju sretnih planeta od 10.04.

Foto: pixabay.com

Od 10. travnja/aprila očekuje nas jedan od najpozitivnijih aspekata – sekstil Venere i Jupitera. Pored toga što je fantastičan za napredak u ljubavi, romantičnu konekciju i obnavljanje bliskosti, ovaj tranzit vam može donijeti i povoljniju situaciju na polju financija. Iskoristite ovaj period uživanja i maksimalno živite u ljepoti sadašnjeg trenutka.

Astrološke prognoze otkrivaju da nas 10. travnja/aprila očekuje jedan od najpozitivnijih aspekata – sekstil Venere (planete ljubavi) i Jupitera (planete radosti).

Energija ovog planetarnog spoja osjećat će se par dana, a sekstil Jupitera i Venere donosi nam period zabave, strastvenih iskri i magične ljubavi. Osjećat ćete unutarnju sreću i dobro raspoloženje lako ćete podijeliti s drugima.

Pored toga što je fantastičan za napredak u ljubavi, romantičnu konekciju i obnavljanje bliskosti, ovaj tranzit vam može donijeti i povoljniju situaciju na polju financija. Moguć je iznenadan priljev novca ili rješenje nekog starog duga.

Sada je trenutak da pokažete svoju karizmu i šarm. Osjećate se sjajno, što se naročito odražava na vaše samopouzdanje.

Dobit ćete i davat ćete brojne komplimente, a vaša privlačna energija pozitivno će utjecati na vaš ljubavni život. Osjećate se privlačno i spremni ste svladati neke stare blokade.

Oni koji su u vezi probudit će svoju i partnerovu maštu. Ako ste slobodni, ovo je sjajan period za nova poznanstva i ljubavi koje se mogu pretvoriti u nešto veličanstveno.

Imat ćete potrebu za promjenama i avanturama pa je moguće putovanje, učenje o drugim kulturama, širenje znanja, ali i osobnih granica kroz izlazak iz zone sigurnosti i komfora.

Sve vaše interakcije na polju karijere donijet će dobre rezultate i zadovoljstvo, a jedino na što treba obratiti pažnju u ovom periodu je da ne pretjerate u hedonizmu i uživanju, naročito kada je riječ o jelu i piću.

Iskoristite ovaj period uživanja i maksimalno živite u ljepoti sadašnjeg trenutka.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *