Od 02. do 17.07. Saturn će boraviti na posljednjem stupnju Jarca. Jedan ciklus započet u 3. mjesecu se ponavlja kako bi se ovaj put napokon presložio i do kraja godine dobio svoj epilog. Karma se čisti pa ako nešto u ovom razdoblju i izgubite, pronađite mir s tim jer će to biti za vaše dobro.

U noćnim satima 02.07. Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će ostati do 17.12. kada će krenuti u znak Vodenjaka.

Nedovršeni odnosi, poslovi, ‘duhovi’ prošlosti s kojima nismo pronašli mir, ponovno ulaze u naš život. No ovaj put nemamo izbora, nemamo mogućnost odgode.

Potrebno je stvari riješiti, dovršiti, arhivirati. Svi repovi prošlosti koje vučemo za sobom otežavaju nam ostvarenje novih planova i želja, stoga promatrajte što vam se pojavljuje u životu u narednim mjesecima. To će biti vaša tema.

Vrijeme je da odrastemo i preuzmemo odgovornost. Izađemo iz zone straha, zauzmemo se za sebe. Promijenimo obrasce ponašanja koji su zaustavljali ispunjenje.

 

Ulazimo u vrijeme kada na objektivniji način možemo sagledati ono što je bilo i promijeniti to u ime vlastitog boljitka.

Karma se čisti pa ako nešto u ovom razdoblju i izgubite, pronađite mir s tim jer će to biti za vaše dobro.

Od 02. do 17.07. Saturn će boraviti na posljednjem stupnju Jarca. Jedan ciklus započet u 3. mjesecu se ponavlja kako bi se ovaj put napokon presložio i do kraja godine dobio svoj epilog.

Sretno na ovom zanimljivom putovanju!

Julijana Oremović