Foto: pixabay.com

Saturn će biti retrogradan od 29. travnja do 18. rujna. Evaluacija je ključna. Jeste li se trudili da dostignete željeni cilj? Ovo razdoblje će vas prisiliti da djelujete promišljeno, umjesto da odugovlačite i dopuštate da vrijeme prolazi. Retrogradno kretanje će također zahtijevati mnogo introspekcije i retrospekcije. Ako ste dosljedni, bit ćete nagrađeni.

Nemojte se prepustiti panici nakon što pročitate riječi “retrogradni Saturn”. Ova godina je poput vožnje “vlakom smrti” u smislu odnosa i profesionalnih obveza.

Osjećali ste se potpuno besmisleno i bili ste preplavljeni energijama koje se igraju s vašim umom. Imamo dobre vijesti za vas!

Saturn je nadglednik zodijaka. Povezan je s disciplinom, predanošću, karmom i poretkom. Vibracije ove sezone će vas učiniti mnogo odgovornijim i donijet ćete neke važne odluke.

Morate biti učinkovit i gurati prema vašim ciljevima. Da, odrasli su dosadni, ali ako radite stvari koje vam donose radost, vaša karijera neće trpjeti.

Saturn se kreće kroz Jarca od 2017. godine.

Ova fatalna kombinacija sigurno će vas učiniti ozbiljnijim u vezi vašeg osobnog i profesionalnog rasta. Retrogradno kretanje će također zahtijevati mnogo introspekcije i retrospekcije, piše Conscious reminder.

Vrijeme je da se ponovno prisjetite svojih pogrešaka i koliko ste ipak daleko dogurali. Prirodno je povremeno se osjećati demotivirano, ali borba će vas podsjetiti da ste na pravom putu. Duboko udahnite i učinite ono što se od vas očekuje.

Nemate se zbog čega brinuti jer Saturn nije tako intenzivan ili brutalan kao Merkur, Venera ili Mars. Vidjet ćete postupnu promjenu, a ne kaotičnu.

 

Vrijeme je da uhvatimo korak s karmom

Što je karma? Prema Enciklopediji Britannica, Karma, u indijskoj religiji i filozofiji je univerzalni kauzalni zakon kojim dobra ili loša djela određuju buduće načine postojanja pojedinca.

Pa zašto bi vas to mučilo? To je razdoblje u kojem ili uživate u plodovima svog rada ili se suočavate s negativnim ishodima. To je kao vaša školska svjedodžba, gdje dobivate “5” ako ste uložili traženi napor ili “1”, ako ste se provlačili.

Evaluacija je ključna ove sezone. Jeste li se trudili da dostignete željeni cilj? Jeste li planirali svoj put? Jeste li donosili odluke u trenucima ili ste razmišljali o tome? Usredotočujete li se na stvari koje zahtijevaju vašu pozornost? Ako ste dosljedni, bit ćete nagrađeni. Vaš trud će se isplatiti, bit ćete zadovoljni.

S druge strane, ako ste bili lijeni i niste radili na svom cilju; ako ste se usporili i niste istraživali, sada ćete se suočiti s posljedicama. Zapravo, ako cijelo ovo vrijeme niste pazili posebno na prehranu, možda biste se čak i mogli razboljeti. Što god se dogodi, zamislite to kao ocjenu – pogledajte, shvatite i znajte da uvijek možete bolje.

Počnite ozbiljno shvaćati stvari

Bilo da ste zadovoljni onim što ste do sada postigli ili se sramite zbog svega što niste, radite više u ovom retrogradnom razdoblju. Prvi korak odraslih je shvaćanje stvari ozbiljno.

Ne morate kompromitirati spontanost i kreativnost – morate ih koristiti pametno. Da, rutine mogu biti smrtonosne, ali neke stvari neće čekati vrijeme koje vama odgovara, na primjer, računi. Pokušajte razvrstati prioritete kako biste znali kada i što učiniti.

Ako se osjećate zaglavljeni, iskoristite ovo razdoblje kako biste napravili neke male promjene. Možda ste na pogrešnom putu, radite nešto što mrzite i čeznete za nečim drugim. Ne možete očekivati ​​da ćete se istaknuti u polju za koje ne osjećate strast.

Pokušajte se usredotočiti na veliku sliku. Ako smatrate da se previše mučite, pokušajte pronaći inspiraciju u malim zadacima. Kada vidite da napredujete, više ćete raditi i postići svoj cilj.

Samospoznaja je važna

Saturn očekuje od vas da se trudite, ali morate uspostaviti određene granice. Ne možete samo raditi iz dana u dan jer ćete isušiti svoje kreativne sokove.

Vrlo je važno ostati motivirani i pronaći najbolji put do cilja. Znajte koliko daleko možete ići. I dok je u redu izaći iz zone udobnosti, nemojte se na kraju povrijediti mentalno ili fizički.

Kaže se da osoba koja ima odgovor na svako pitanje nije genij. Genij je osoba koja ima strpljenja da dođe do svakog odgovora. Dakle, treba se razvijati i učiti.

Ovo je vaše vrijeme da postanete zrela osoba.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić