Saturn je krenuo direktno!


Nema više guranja glave u pijesak!

Saturn je 27.09. krenuo prema naprijed pa je vrijeme za ostvarenje svega što u prošlosti nismo uspijevali ostvariti. Ako ste počistili put i riješili se repova prošlosti te znate kuda i kako dalje, sada je vrijeme za to! Prihvatite ono što ne možete promijeniti i usmjerite se na ono što se kreće prema naprijed!

Saturn je krenuo direktno! Od 11. svibnja ove godine Saturn je išao unatrag. Imali smo priliku riješiti neke probleme iz prošlosti. Očistiti put za novo stvaranje.

27.9. je krenuo prema naprijed pa je vrijeme za ostvarenje svih onih tema i okolnosti s kojima smo u prošlosti zastajkivali ili ih nismo uspijevali ostvariti zbog otegotnih okolnosti. Ako ste počistili put i riješili se repova prošlosti te znate kuda i kako dalje, sada je vrijeme za to!

*odbacite sve što vam više ne treba i što nema vrijednosti

*nemojte odgađati neminovno

*prihvatite ono što ne možete promijeniti i usmjerite se na ono što se kreće prema naprijed

*preuzmite odgovornost za sebe i svoj život

*pronađite mir s onim što je bilo da biste mogli stvarati bolju budućnost

*strahovi i nesigurnosti više nam ne smiju biti izgovor za nepoduzimanje

Sve se čisti do kraja. Pokazuje što jest.

I zapamite ovo! Od 26.12. do 05.01.2021. Saturn boravi na mjestu s kojeg je krenuo retrogradno, riječ je o prvom stupnju Vodenjaka. To je vrijeme u kojem stavljamo točku iza jednog životnog poglavlja. Kraj. Jasnoća. Posljednje suočavanje s onim što je bilo.

I dolaze nam vremena u kojima nemamo više luksuz živjeti u strahu i magli. Dolaze nam vremena u kojima, da bi nam bilo dobro, trebamo živjeti na strani istine.

Trebamo naučiti misliti svojom glavom, biti vođe/kreatori svog života.

Julijana Oremović

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *