Romantičan i nježan početak 2021.


Od 01.01. sekstil Neptuna i Merkura donosi divnu energiju!

Designed by Freepik

Sekstil Merkura i Neptuna donosi pojačana čula, izuzetne senzacije i izoštrenu intuiciju. Ove planete najljepše će utjecati na nježne i romantične duše, dok će oni koji svijet promatraju kroz prizmu matematičkih algoritama pomalo zalutati u svijet mašte i iluzije. Na polju ljubavi sekstil Neptuna i Merkura donosi vam buđenje, otvaranje srca i lijepe emocije, a susreti su tu kako bi se srodne duše povezale.

Prvi astrološki tranzit koji nas očekuje već na početku 2021. godine, odnosno 01.01. jest sekstil Merkura i Neptuna.

Susret ove dvije planete donosi pojačana čula, izuzetne senzacije i izoštrenu intuiciju. Unutrašnje dijete koje je skriveno u nama sada će progovoriti i podsjetiti nas na ono što dugujemo sebi – bezgraničnu i potpunu ljubav, bez ustručavanja.

U nekim meditacijama, ali i alternativnim terapijama kod anksioznosti preporučuje se da mazite i tapkate grudni koš, odnosno dio tijela ispod vrata.

Tu je točka vaše duše i baš tu je skrivena vaša najnježnija verzija sebe, kao i unutrašnji glas koji nam često pomaže da pronađemo izlaze iz raznih situacija.

Pojačana intuicija tijekom ovog aspekta utječe na unapređenje komunikacije u emotivnim odnosima. Ali, moći ćete jasnije osjetiti i energiju drugih ljudi, naročito ukoliko je toksična.

Kada zaboravimo njegovati i čistiti svoju auru, postajemo poput spužve za loše vibracije. Sada nas intuicija navodi da izbjegnemo negativno okruženje i zaštitimo se od loših vibracija koliko god je to moguće.

Naprotiv, imat ćemo brojne šanse da se povežemo sa pozitivnim ljudima koji će nam prenijeti optimizam i pomoći da se bolje posvetimo svojim planovima.

Mnogi će se početi baviti određenim hobijima koji će im donijeti mir i opuštanje.

Najviše uspjeha imat će oni koji se bave glazbom i imaju sluh, jer su čula izuzetno izoštrena.

Sekstil Merkura i Neptuna je odličan položaj planeta za relaksaciju, kreativnost, komunikaciju i duhovno buđenje. Vaše riječi postaju sredstvo za utjehu, iscjeljenje duše i moćan alat za ostvarenje željenih ciljeva.

Ove planete najljepše će utjecati na nježne i romantične duše, dok će oni koji svijet promatraju kroz prizmu matematičkih algoritama pomalo zalutati u svijet mašte i iluzije.

Na polju ljubavi sekstil Neptuna i Merkura donosi vam buđenje, otvaranje srca i lijepe emocije, a susreti su tu kako bi se srodne duše povezale.

Želimo vam romantičnu, nježnu i laganu 2021. godinu!

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *