Rijetka pojava na nebu u prosincu…


Ova 3 znaka očekuje veliki izazov!

Foto: pixabay.com

Energija Vodenjaka je revolucionarna i unosi pravu pometnju. Fokusira se na zajedničko dobro i zato su mogući pojedinačni lomovi. U ovakvoj konstelaciji, najveću krizu u svojim svjetovima osjetit će posebno tri znaka Zodijaka!

Velika konjunkcija je redak i poseban astrološki događaj koji se događa jednom u 20 godina. Podrazumijeva susret Jupitera i Saturna u jednom horoskopskom znaku.

Tijekom proteklih 200 godina, Velika konjunkcija se gotovo uvijek pojavljivala u zemljanim znakovima, ali sada, 21.12.2020., Jupiter i Saturn će se poravnati u znaku Vodenjaka.

Ovaj događaj je toliko rijedak, da se prethodni put dogodio još u srednjem vijeku, prije 800 godina.

Energija Vodenjaka je revolucionarna i unosi pravu pometnju. Fokusira se na zajedničko dobro i zato su mogući pojedinačni lomovi.

U ovakvoj konstelaciji, najveću krizu u svojim svjetovima osjetit će Ovan, Bik i Vaga.

Ovan

Mnogi Ovnovi bi mogli biti na gubitku pa se savjetuje da izmirite vaše dugove. Ovaj mjesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu. Vaš vladar Mars će biti negativno aspektiran s Plutonom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno. Budite strpljivi da se stvari slože. Emotivno mogu se događati velike odluke kod zauzetih Ovnova.

Može nastupiti kriza i nerazumijevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog djece dok pojedini zbog novca. Ipak, imate podršku od prijatelja i roditelja.

Možda bi vam odgovaralo i bilo učinkovito da sami razmislite bez savjeta drugih osoba. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte.

Kada je zdravlje u pitanju, sve je u najboljem redu, ipak budite aktivni i trenirajte.

Bik

Nervoza postiže vrhunac u ovom mjesecu. Ipak, razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira na to što mislite da malo zarađujete.

Pokušajte biti smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima. Emotivna situacija se dosta iskomplicirala, jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo.

Pojedini Bikovi mogu otkriti nevjeru ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako iskren razgovor može biti učinkovit pa bi trebali razriješiti sve nedoumice.

Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna događanja. Slobodnima predstoji lijepo poznanstvo pa ipak se bolje upoznajte prije ulaska u vezu.

Kada je zdravlje u pitanju, više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas ljekovite.

Vaga

Vama su u prvom dijelu mjeseca moguće komplikacije na poslu gdje možete doživjeti stres. Neke greške su se potkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne živcirate i burno reagirate. Budite mirni i ne ulazite u konflikte.

Pojedine Vage mogu dobivati novac iz više izvora pa vam to ne pričinjava problem.

Ovog mjeseca može doći do razlaza u braku ili u vezi ako ste bili nezadovoljni duži period. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa tko ostane uz vas bit će pravo čudo.

Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi. Vi ovaj mjesec birate što hoćete i kako hoćete, a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu s osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji.

Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte kožu moguće su alergijske reakcije.

luftika/lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *