Retrogradni je Merkur…


Biti ćemo prepuni novih i originalnih ideja!

Foto: pixabay.com

Radi konjunkcije Merkura i Jupitera u Vodenjaku (sredina veljače/februara do sredine ožujka/marta) bit ćemo prepuni novih učenja, originalnih ideja, zamisli, proširit ćemo vlastite horizonte i shvaćanja života i svijeta. Retrogradni Merkur djeluje na sve, ali najviše će imati utjecaja na Vodenjake, Bikove, Škorpione i Lavove (kao i one koji imaju naglašen taj znak). Blizanci, Vage, Strijelci i Ovnovi (i oni koji imaju naglašen neke od tih znakova) će imati najviše koristi i pozitivnog  djelovanja ovog Merkura.

Merkur je okrenuo retrogradno, do 22.02. pa se moramo snositi sa svime što donosi – svađe, kriva tumačenja i nesporazume, u komunikaciji između ljudi, na mailovima, drušvenim mrežama. Imat ćemo zastoje i otezanja, zbrke u prometu.

Otežano potpisivanje ugovora i općenito rad s dokumentima i papirima. Također ideje će biti vrlo neobične, neshvaćene od okoline i neoblikovane.

Ali, na unutarnjem planu možemo preispitati ono o čemu smo razmišljali proteklih tjedana i još jednom sve evaluirati, možda dođemo do novih zaključaka.

Kažu da ista radnja dovodi do istog rezultata, a upravo je sad prilika da promijenimo način razmišljanja i rješavanja problema i komunikaciju sa sobom i drugima, te pristupimo stvarima na posve novi, drugačiji i neočekivani način. Što će nužno polučiti i drugačiji rezultat.

Ukoliko radimo na nekoj novoj tehnici, izumu, tekstu, ili bilo kakvoj novoj i kreativnoj stvari, od sredine veljače/februara sve do sredine ožujka/marta, imat ćemo heureka efekt i odlične rezultate.

Radi konjunkcije Merkura i Jupitera u Vodenjaku (sredina veljače/februara do sredine ožujka/marta) bit ćemo prepuni novih učenja, originalnih ideja, zamisli, proširit ćemo vlastite horizonte i shvaćanja života i svijeta.

Možda nam uđe novi učitelj i naučimo novu vještinu ili mi sami počnemo dijeliti vlastito iskustvo i znanje.

Iako je Merkur retrogradan radi podrške Jupitera doći će do potpuno novih znanja, saznanja i pogleda na svijet.

Ovo je vrijeme velikih izuma i otkrića. Onako na vodenjački način – slobodno, invoativno, humano, progresivno, originalno, drugačije i liberalno.

Zajedno gradimo novi, drugačiji i bolji svijet!

Retrogradni Merkur djeluje na sve, ali najviše će imati utjecaja na Vodenjake, Bikove, Škorpione i Lavove (kao i one koji imaju naglašen taj znak).

Blizanci, Vage, Strijelci i Ovnovi (i oni koji imaju naglašen neke od tih znakova) će imati najviše koristi i pozitivnog  djelovanja ovog Merkura.

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *