Foto: pixabay.com

U nedjelju, 22.08., događa se pun Mjesec u Vodenjaku. Ovaj Uštap nosi u sebi neku vrstu čarolije, aspekti koji ga prate iznimno su pozitivni i poticajni. Donose neku vrstu oslobođenja, olakšanja, bude motivaciju, ali i strast. Ovo je priča o ljubavi, o srcu i slobodi te povezanosti s drugima.

U nedjelju, 22. kolovoza/avgusta u 13 sati i 1 minutu očekuje nas jedan od karizmatičnijih Uštapa u ovoj godini iz razloga jer se odvija na posljednjem stupnju Vodenjaka.

Poseban je i po tome što je riječ o drugom punom Mjesecu u Vodenjaku unutar mjesec dana. Prvi je bio 24. srpnja/jula na prvom stupnju tog znaka, a sada slijedi drugi, na posljednjem stupnju. Nešto što je započelo krajem srpnja/jula, sada može doživjeti svoju kulminaciju.

Posljednji stupnjevi u astrologiji nemaju dobar ugled i smatra se da imaju karmički predznak te da češće donose izazove kako bismo se suočili s lekcijom koju trebamo savladati.

Stoga ovaj puni Mjesec za sve nas nosi važne uvide i lekcije, kao i neku vrstu neumitnosti. Neka iskustva ne možemo zaobići koliko god se trudili jer su bitna za naš rast i razvoj.

Zato ćemo se možda opet morati vratiti na jednu priču za koju smo mislili da smo je okončali.

Nešto privodimo kraju i okončavamo.

Skupljamo one informacije koje nam pomažu da donesemo važnu odluku.

Ovaj Uštap nosi u sebi neku vrstu čarolije, onu vrstu iskustva koja nešto rastvara i razgrađuje, te potom stvara ispočetka.

Bit će nam teže zadržati emocionalnu stabilnost. Neki nas događaji izbacuju iz ravnoteže. Pokazuju nam svoju bitnost.

Ovo je priča o ljubavi, o srcu i slobodi te povezanosti s drugima.

Kakvi su nam prijateljski odnosi? Postoji li u našem prijateljskom okruženju osoba s kojom trenutno nismo dobro? Tu isto očekujte promjene.

Aspekti koji prate ovaj Uštap iznimno su pozitivni i poticajni. Donose neku vrstu oslobođenja, olakšanja, bude motivaciju, ali i strast.

Mjesec/Jupiter simbol su optimizma, emocionalnog obilja, velikodušnosti i sretnih okolnosti koje potiču materijalni i duhovni rast. Jedna ženska osoba može biti bitna u cijelom procesu.

Sunce/Jupiter potiču nas da uzmemo više nego što možemo podnijeti, zato se treba čuvati lakomislenosti, pretjerivanja i pohlepe.

Venera/Saturn pomažu nam da održimo stabilnost i predanost u odnosima. Poštovanje i osjećaj povjerenja unaprjeđuju naše veze s drugima.

Mars/Uran bude pustolovan duh, potiču nas da uđemo u nova iskustva koja će nas obogatiti. Jačaju strast i seksualnost.

Budimo slobodni djelovati i riskirati.

Julijana Oremović