Foto: pixabay.com

Budite vrlo oprezni, ovu energiju morate iskoristiti na pravi način! Sunce će biti u konjukciji s Marsom 02.09. donijet će nam magiju koju nismo mogli ni zamisliti. Očekuje nas snažan izvor pokretačke energije i velike inicijative. Energiju koju nam ovaj aspekt daruje moramo iskoristiti na dobar način, jer njeno taloženje može izazvati suprotne, negativne ishode.

Nesvjesno nakupljanje energije može se izraziti u ljutnji i nekontroliranom temperamentnom ponašanju. Međutim, ako je iskoristite, ova vatrena energija može donijeti nešto produktivno i dobro.

Kreativna priroda Sunca u konjukciji s Marsom može se primijeniti na neke umjetničke djelatnosti ili kreativna zanimanja. Važno je da se aktivirate, pronalazite smisao u stvarima koje radite i da vas to ispunjava. Stvorite nešto novo za sebe i ostvarite ideje koje odavno imate na umu.

Vatrena energija konjukcije Sunce-Mars idealna je za pokretanje novih projekata. Najviše će uspjeha imati oni koji rade sami, dok posao u timu može biti otežan zbog loše komunikacije.

U ličnim odnosima je važno da obuzdate ego, ostanete svjesni i malo više obratite pažnju na to kako vas drugi ljudi vide. Izbjegnite konflikte kada postoji manjak argumenata, sačuvajte harmoniju u odnosima.

 

Očekuje vas nepredvidiv period u kojem neće biti lako i teško ćete pronalaziti pravi put. Međutim, kada postanete sigurniji u sebe i pronađete mjesto na kojem želite biti i gdje najviše doprinosite, sve će funkcionirati kako treba.

Iskoristite ovu energiju i pretvorite svoje snove i ciljeve u stvarnost.

Ne ulazite u sukobe i pokušajte pozitivno utjecati na ljude oko sebe.

Dozvolite svojoj nesigurnoj strani da nestane i prihvatite svoju pravu prirodu.

Izvor: Lovesensa