Foto: pixabay.com

Ovaj Puni Mjesec u Ribama, 14.09 u 06:33, u konjukciji s Neptunom i u opoziciji s Marsom i Suncem iz Djevice, dovest će mnoge do nervoze, zablokirane intuicije, nesigurnosti i bježanja od stvarnosti. Venera i Merkur ulaze u Vagu pa trebate biti oprezni da se ne uvučete u emocionalnu priču iza koje stoji manipulacija. Ovaj Mjesec će potaknuti mnoge na suosjećanje i humanost, dok bi osjetljivi i povodljivi pojedinci trebali biti na oprezu od raznih vrsta poroka.

Ovaj Puni Mjesec u konjukciji s Neptunom i u opoziciji s Marsom i Suncem iz Djevice dovest će mnoge do nervoze, zablokirane intuicije, nesigurnosti, bježanja od stvarnosti, alergija, zaraznih bolesti i mnogih drugih stvari koje još uvijek ovise o vašim osobnim planetima i aspektima unutar horoskopa.

S druge strane, povoljan aspekt s Plutonom iz Jarca može nam pružiti kreativni talent i sposobnost uvjeravanja.

Tijekom Punog Mjeseca, Venera i Merkur napuštaju znak Djevice i ulaze u Vagu, pa biste trebali biti oprezni da se ne uvučete u emocionalnu priču iza koje stoji imanipulacija. Neki će znakovi biti boležljivi, a mnogi će biti vrlo suosjećajni za ljude koji su nemoćni i imaju težak život.

Ovaj Puni Mjesec trebao bi potaknuti mnoge ljude na suosjećanje i humanost, dok bi pojedinci trebali biti na oprezu od poroka i truditi se obuzdati povodljivu prirodu.

Ovan

Vama se Puni Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući zaduženoj za duhovnost, zdravlje, psihu, pa se tu događaju stvari. Vaš će planet Mars biti u Djevici cijeli mjesec, gdje pokreće poslovne, svakodnevne aktivnosti. Dobra energija sa sobom nosi i dobro zdravlje, uz podršku Marsa. Merkur i Venera se kreću u vašem partnerskom polju što vam donosi lijepo partnerstvo.

Bik

Vama se Puni Mjesec događa u vašem jedanaestom polju koje je polje planova, prijatelja, očekivanja, želja koje će se ovog mjeseca usredotočiti na te aspekte života. Mnogi Bikovi sada imaju lijepa događanja u ljubavi i sa svojom djecom i nakon što Merkur i Venera uđu u vaše šesto polje, mogli bi imati neke prilično dobre aspekte u vezi sa svakodnevnim radnim situacijama i sa zdravljem.

Blizanci

Vama se Pun Mjesec događa u vašem desetom polju, koje je povezano s jednim roditeljem, karijerom, šefovima i nadređenima, tako da biste trebali voditi računa o tim životnim aspektima. Mnogi Blizanci mogu imati vrlo lijepe životne aspekte kada su u pitanju djeca, ljubav, planovi, pokloni i sve lijepo što se manifestira tijekom mjeseca.

Rak

Vama se Puni Mjesec događa u vašem devetom polju koje je polje dugih putovanja, znanja, spoznaje, učenja, tako da će se promjene dogoditi u tom smjeru, dok će s druge strane Mars iz trećeg polja htjeti raspravljati o svemu. Oprez u prometu i kod svađe s rodbinom i susjedima. Merkur i Venera ulaze u Vagu, vaše prirodno četvrto polje tako da može doći do sukoba i rasprava u kući i obitelji.

Lav

Vama se događa Puni Mjesec u vašem osmom polju, koje je povezano s transformacijom, novcem zarađenim nasljeđivanjem, kreditom, nekim sponzorstvom, ulaganjem tuđeg novca. Mnogi Lavovi sada mogu dobiti više novca. Pojedinci mogu završiti sa starim partnerima i ne slagati se s njima. Venera i Merkur ulaze u vaše treće prirodno polje pa to može donijeti neke priče i dogovore, pa čak i neke kritike pojedinaca kada su u pitanju poslovi i ugovori koji vam se ne sviđaju.

Djevica

Imate pun Mjesec u polju partnerstva, pa će biti i teža situacija, posebno će napetost podići Mars iz vašeg znaka, dok će Venera i Merkur ući u vaše drugo polje financija i započeti razgovore o planiranju, dogovorima. Mnoge Djevice bi sada mogle zahtijevati veću količinu novca za svoj rad, jer skromnost sada nema smisla.

Vaga

Vama se Puni Mjesec događa u vašem šestom polju dnevnih obaveza, zdravlja, prehrane, liječenja, dok je Mars u vašem dvanaestom polju psihe i duhovnosti, tako da postoje promjene u tim segmentima. Mnoge Vage će se nakon ulaska Venere i Merkura u vaš znak s Marsom iz dvanaestog polja zaljubiti u pravu osobu koja im sudbinski pripada.

Škorpion

Vama se ovaj Puni Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, djece, planova, sporta, tako da biste na tim poljima mogli imati promjene koje mogu biti vrlo značajne. Mars je u vašem jedanaestom polju prijatelja, planova, mirovina, nadanja i očekivanja, tako da se tu događaju neke promjene. Mnogi Škorpioni, ulaskom Venere i Merkura u svoje dvanaesto polje tajni, duhovnosti, psihe mogu osjetiti neku neobjašnjivu situaciju ili čuti tajnu.

Strijelac

Vama se događa ovaj Puni Mjesec u vašem četvrtom polju majke, obitelji, kuće i kako je Mars u Djevici i vašem polju karijere, oca, šefa i nadređenih, ovdje se događaju važne promjene koje vam se možda neće svidjeti. Venera i Merkur prelaze u vaše jedanaesto polje pa možete postići dogovor i ispuniti svoje nade, želje i očekivanja uz pomoć Venere.

Jarac

Vama se ovaj Puni Mjesec događa u vašoj trećoj kući i odnosi se na komunikaciju s braćom i sestrama, susjedstvom, vezano je uz promet i učenje, dok je Mars u vašoj prirodnoj devetoj kući visokog obrazovanja, religije, fakulteta i daje vam promjene u tom polju. Venera i Merkur ulaze u polje Vaga odnosno polje partnera, tako da može doći do neslaganja između vas i vašeg partnera.

Vodenjak

Vama se ovaj Puni mjesec događa u vašem drugom polju novca i posjeda pa može biti promjena u tom aspektu života. Mars je u vašoj osmoj kući koja je prilično jaka za transformaciju i novac koji osobno niste zaradili, tako da se i tu događaju promjene. Merkur i Venera ući će u Vagu 14.og, tako da to može pokrenuti nove impulse i posao gdje se može pojaviti prilika za lijepo putovanje.

Ribe

Kod vas se odvija Puni Mjesec i možete očekivati puno razgovora i razmjene emocija s partnerom. Mars će biti u Djevici cijeli mjesec, tako da bi moglo biti više novca, uz pomoć partnera. Prelazak Venere i Merkura u Vagu mnogo je bolji period za vas i više ne biste trebali provjeravati sve na poslu, gdje je moglo biti nekakvih smicalica od kolega. Ako imate bilo kakve parnice u tijeku, angažirajte dobrog stručnjaka.

Željka Knežević